Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

toz dobre noci panove, tez idem ulehnout ;)

Vloženo

hojik baui a foxiku ;) jak se mame kluci??

Vloženo
Jéé já dneska otvíram.Tak zatim postavim vodu na kafe a čajík.

Pane kdepak mame to kaficko ? :huh:

Vloženo
Bre ranko mladezi !!! ;)

cest praci misul :p

Vloženo
Bre ranko mladezi !!!  ;)

cest praci misul :p

Ahojky ;)

Vloženo
Bre ranko mladezi !!!  ;)

Zdar lumpe ;)-_--_-

Vsechny tak hezky a jen ja sem lump jo ? Dyt ja sem svaaatost sama pane !!! Jinak i tobe bre ranko -_-

Vloženo

borgiii, ty mas dneska nejakou dobrou naladu ne?? ze nas tu zdravis vsechny zvlast lol ete me chybi neco malo kolem tisice a dozenu te :p tak moc nepis at je to lehci, ju?? ;)-_-

Vloženo
Vsechny tak hezky a jen ja sem lump jo ? Dyt ja sem svaaatost sama pane !!! Jinak i tobe bre ranko -_-

no já věděl že právě u Tebe to zabere :palec2:lol:smich::smich:

Vloženo

svatost sama se o5 chytla slovicek lol jak ty to misulko delas, ze se porad snazis ze sebe udelat svatouska?? dyt my vime ze to tak nikda nebylo a ani nebude :p

Vloženo
svatost sama se o5 chytla slovicek lol jak ty to misulko delas, ze se porad snazis ze sebe udelat svatouska?? dyt my vime ze to tak nikda nebylo a ani nebude :p

No a z jakeho duvodu si myslis ze nejsem ? :huh::o

Vloženo
borgiii, ty mas dneska nejakou dobrou naladu ne?? ze nas tu zdravis vsechny zvlast lol ete me chybi neco malo kolem tisice a dozenu te :p tak moc nepis at je to lehci, ju?? ;)-_-

dobrou náladu mám poslední dobou celkem ustáleně :D:D:D;) no počkej budu psát jak ďábel :plollol

Vloženo

:smich::smich::smich::smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...