Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Vsechny tak hezky a jen ja sem lump jo ? Dyt ja sem svaaatost sama pane !!! Jinak i tobe bre ranko -_-

btw. lump je ještě u mě hezky ;););):palec2:

Vloženo
No a z jakeho duvodu si myslis ze nejsem ? :huh::o

neb zejmena tady na foru zpusobujes velky rozruch cas od casu :p

Vloženo
No a z jakeho duvodu si myslis ze nejsem ?  :huh:  :o

neb zejmena tady na foru zpusobujes velky rozruch cas od casu :p

Napr ? :huh:

Vloženo
dobrou náladu mám poslední dobou celkem ustáleně :D:D:D;) no počkej budu psát jak ďábel :plollol

jen pockej, az ja budu v takovem stavu co ty lol to pak budu utocit ne na druhy, ale na prvni misto :smich: a nepis jak dabel - po jeden tyden by jsi to mohl vynechat -_-:smich:lol

Vloženo
tak po mensi technicke vlozce jsem tu :D

Cau Jiriku !!! -_-

Vloženo
jen pockej, az ja budu v takovem stavu co ty lol to pak budu utocit ne na druhy, ale na prvni misto :smich: a nepis jak dabel - po jeden tyden by jsi to mohl vynechat -_-:smich:lol

noooo to by mě musel někdo moc dobře zaměstnat kol7 ;) ale to si domluv někde jinde lol

Vloženo
Napr ?  :huh:

provokace - to staci :p zlaticko :smich:lol

No to uz je lepsi !!! ;)

Vloženo
Ja myslim, ze sem zlaticko !!!  ;)

tak jestli myslis tak to je v pohode...

ja vim ze nejsi ;)

:angry::angry::angry:

Vloženo
noooo to by mě musel někdo moc dobře zaměstnat kol7 ;) ale to si domluv někde jinde lol

ze by sem po dlouhe dobe dala to kafe :smich:lol

Vloženo
ze by sem po dlouhe dobe dala to kafe  :smich:  lol

joooooo tomu já nerozumím lollol:smich::smich::smich::smich:

I ja i ja !!! ;)

Vloženo
joooooo tomu já nerozumím lollol:smich::smich::smich::smich:

borgiiii, ja pro to druhe misto udelam snad vsechno :smich: dej me na toho experta pres sjednavani schuzek na kaficko cislo -_- bo v tom mam zmatky - nefiiim ktere je to spravne ;)

Vloženo
copak neco jsi nepochopil :t

jiříku bacha on trpí narcisizmem a myslí že to umí skrývat, tak pšššt a neříkej mu to lollol:smich::smich:

neboj se...on na to prijde sam ;)

Vloženo
jiříku bacha on trpí narcisizmem a myslí že to umí skrývat, tak pšššt a neříkej mu to lollol:smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: ze by to s nim bylo az tak spatne?? lol mno asi mate pravdu pekelny pane :p

Vloženo
Dobré ránko panáčci a paničko -_--_--_-

zdravicko Franku -_--_--_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...