Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vsechny tak hezky a jen ja sem lump jo ? Dyt ja sem svaaatost sama pane !!! Jinak i tobe bre ranko btw. lump je ještě u mě hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No a z jakeho duvodu si myslis ze nejsem ? neb zejmena tady na foru zpusobujes velky rozruch cas od casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No a z jakeho duvodu si myslis ze nejsem ? neb zejmena tady na foru zpusobujes velky rozruch cas od casu Napr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 dobrou náladu mám poslední dobou celkem ustáleně no počkej budu psát jak ďábel jen pockej, az ja budu v takovem stavu co ty to pak budu utocit ne na druhy, ale na prvni misto a nepis jak dabel - po jeden tyden by jsi to mohl vynechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ja myslim, ze sem zlaticko !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak po mensi technicke vlozce jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak po mensi technicke vlozce jsem tu Cau Jiriku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ja myslim, ze sem zlaticko !!! tak jestli myslis tak to je v pohode... ja vim ze nejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jen pockej, az ja budu v takovem stavu co ty to pak budu utocit ne na druhy, ale na prvni misto a nepis jak dabel - po jeden tyden by jsi to mohl vynechat noooo to by mě musel někdo moc dobře zaměstnat kol7 ale to si domluv někde jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Napr ? provokace - to staci zlaticko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Napr ? provokace - to staci zlaticko No to uz je lepsi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ja myslim, ze sem zlaticko !!! tak jestli myslis tak to je v pohode... ja vim ze nejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ja myslim, ze sem zlaticko !!! tak jestli myslis tak to je v pohode... ja vim ze nejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 noooo to by mě musel někdo moc dobře zaměstnat kol7 ale to si domluv někde jinde ze by sem po dlouhe dobe dala to kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ja myslim, ze sem zlaticko !!! Tak a ještě tu o sněhurce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak po mensi technicke vlozce jsem tu Cau Jiriku !!! ahoj michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ja myslim, ze sem zlaticko !!! tak jestli myslis tak to je v pohode... ja vim ze nejsi copak neco jsi nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ze by sem po dlouhe dobe dala to kafe joooooo tomu já nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ze by sem po dlouhe dobe dala to kafe joooooo tomu já nerozumím I ja i ja !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 copak neco jsi nepochopil jiříku bacha on trpí narcisizmem a myslí že to umí skrývat, tak pšššt a neříkej mu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 joooooo tomu já nerozumím borgiiii, ja pro to druhe misto udelam snad vsechno dej me na toho experta pres sjednavani schuzek na kaficko cislo bo v tom mam zmatky - nefiiim ktere je to spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 copak neco jsi nepochopil jiříku bacha on trpí narcisizmem a myslí že to umí skrývat, tak pšššt a neříkej mu to neboj se...on na to prijde sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Dobré ránko panáčci a paničko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jiříku bacha on trpí narcisizmem a myslí že to umí skrývat, tak pšššt a neříkej mu to ze by to s nim bylo az tak spatne?? mno asi mate pravdu pekelny pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Dobré ránko panáčci a paničko zdravicko Franku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky