baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 nj...ja muzu doporucit to co jsem delal ja a me to pomohlo. nijak extremne tomu nerozumim, ale kdyz se to podarilo me tak to preci musi jit obecne, pri zachovani urcitych stejnych prvku. no teoreticky ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jdu do toho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tak na kocht@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ty vole prezident dietolog amater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 nejdriv musime zjistit jak a co jite...az bude cas tak udelam dotaznicek a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ty vole prezident dietolog amater Třeba to za chvilu budeš dělat profesionálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to uz je lepsi gynekolog amater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ty vole prezident dietolog amater Třeba to za chvilu budeš dělat profesionálně no to urcite...to by me hnali profici kdyby vedeli co ja dokazu obcas snist )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to uz je lepsi gynekolog amater to neni....na gyndu nechodi jen pekne zeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to uz je lepsi gynekolog amater to neni....na gyndu nechodi jen pekne zeny kdyz ses amater voe tak si zakaznice vyberes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to uz je lepsi gynekolog amater to neni....na gyndu nechodi jen pekne zeny kdyz ses amater voe tak si zakaznice vyberes tak to jo to by me zajimalo )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 to uz je lepsi gynekolog amater to neni....na gyndu nechodi jen pekne zeny kdyz ses amater voe tak si zakaznice vyberes tak to jo to by me zajimalo )) ok udelas jidelnicek a pak muzeme pokracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tak si založte S.R.O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ty vole prezident dietolog amater Třeba to za chvilu budeš dělat profesionálně no to urcite...to by me hnali profici kdyby vedeli co ja dokazu obcas snist )) To máš dobrý že to není vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Si rikal,ze dneska nemakas,tak co jdes vydelavat ? menší privat taxi.... už mám i po obědě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Zdarec bando!Já dneska dělat nemusím!! zdááár kokýnko nazdááár nedáš mentosku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ANi nevím jak ale za ten večer jsme tam nechali víc jak 2000 Kč.. Hrůza Já to byl lepit včera odpoledne 1000,- takže normálka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Dobrý večer kamarádi, stránka 500, to bych zapil, ale není čím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Taky suším hubu celej den brý večír -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Taky bych šel na jedno, ale ve tři ráno jedu tak mám peška! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Taky suším hubu celej den brý večír -_- -_- Čao Bady, během tohoto týdne budu mít pro Tebe ten nárazník, tak se domluvíme na předávku, já bych se s tím klidně otočil v Ostravě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdary vary hosani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Čao Bady, během tohoto týdne budu mít pro Tebe ten nárazník, tak se domluvíme na předávku, já bych se s tím klidně otočil v Ostravě... no tak to je parada, ja motám brno tento týden 2x (čtvrtek a neděla) tak by to taky šlo price za tento luxus a to co už jsi mě dal prosím separatní poštou, děnkuje mnogo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) Ahoj hošani Editováno: 13. Listopad 2006, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no tak to je parada, ja motám brno tento týden 2x (čtvrtek a neděla) tak by to taky šlo price za tento luxus a to co už jsi mě dal prosím separatní poštou, děnkuje mnogo No tak to se můžeme domluvit na tu neděli, bo to v tom Brně budu taky... Price neřeš, to už jsem Ti říkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky