Borg Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 ahoj Radku jak se mame?? ahoj Káťo, řekl bych že velmi dobře lehce unaveně a jak se máš Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 klidecek pane no to by mělo platit spíš pro Tebe , dělat na nás po ránu tady takový vošklivý ksichty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 klidecek pane no to by mělo platit spíš pro Tebe , dělat na nás po ránu tady takový vošklivý ksichty neboj zapracuji na tom a vse se zlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 perfektne Radecku sice se do me vloupa nejaky bacil, ale zatim statecne odolavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 neboj zapracuji na tom a vse se zlepsi tak to rád slyším tak ať se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 neboj zapracuji na tom a vse se zlepsi tak to rád slyším tak ať se daří jasna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 perfektne Radecku sice se do me vloupa nejaky bacil, ale zatim statecne odolavam tak to je velmi dobré No nic musím letět, mám ještě nějaké vyřizování, tak zatím páááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Bre ranko mladeznici a mladeznice !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Bre ranko mladeznici a mladeznice !!! no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 cau michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Bre ranko mladeznici a mladeznice !!! no nazdar Ahoj Kacko !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 cau michale Ahoj Jiriku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Dneska to zas bude narocny :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 dneska uz to je narocny Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 dneska uz to je narocny Michale Japato u Tebe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Dneska to zas bude narocny :-( ja uz to narocny mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Japato u Tebe ? zacala me bolet zadicka a kycle, coz niet vubec good mno nic panove mizim... pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Dobré játro lidičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ty jo nová knajpa!!! HMMM, čisto, nepodupáno, koukám hajzly už poblitý.... Mno židle zatim nezničené, nepolité.... Zdi zatim nezakouřené, bílé... Ta kytka v rohu zatim taky ještě žije... No tak tedy šup dovnitř!!! Ahoj bando!!! Jedno kafe prosím!! Presso s mlíkem bez cukru!!! Bo gentleman před 12.00 hod. nepije! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 tak ja ti tam jedno nesu...ale pod ty monterky si neco dej ja nebudu ty zidle porad cistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ty jo!!! Sám el Maestro de Drift de OC mě obslouží!!! Dušička se tetelí radostí nad tou ctí!!!! OK OK, hned si pod ty montérky něco dám... Asi montérkovou blůzu. Neboj je čistá ze včerejška, jen jsem prorážel kanalizaci, nic víc!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Pane vedoucí, já sedím na Rudým Právu přinesl jsem si ho z předešlé hospody Jo a gumáky a vidle jsem nechal venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Pane vedoucí, já sedím na Rudým Právu přinesl jsem si ho z předešlé hospody Jo a gumáky a vidle jsem nechal venku jo a já viděl nějakýho usmolence, jak gumáky strká do pytle, vidle chápe do ruky a pak zdrhnul!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Dobre ranko OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Pane vedoucí, já sedím na Rudým Právu přinesl jsem si ho z předešlé hospody Jo a gumáky a vidle jsem nechal venku jo a já viděl nějakýho usmolence, jak gumáky strká do pytle, vidle chápe do ruky a pak zdrhnul!!!! a tak to mi asi začala dovolená, než mi v kravíně koupí nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky