Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdary vary hosani Ahoj Baui, tak jak po besídce...? Jel by´s na další, co...? P.S.: Dámokles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahoj hošani Ahoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahoj hošani Achóój Ivanko -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdary vary hosani Ahoj Baui, tak jak po besídce...? Jel by´s na další, co...? P.S.: Dámokles zdary vary spidaku...hele hnedka bych letel na dalsi pane...bylo to tuze dobry jedina vada ze jsi odjel PS:Bonyfikace neprobehla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No tak to se můžeme domluvit na tu neděli, bo to v tom Brně budu taky... Price neřeš, to už jsem Ti říkal... Výborné, tak zatím předběžně s tím počitaju na tu nedělu -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdary vary hosani Ahoj Baui, tak jak po besídce...? Jel by´s na další, co...? P.S.: Dámokles zdary vary spidaku...hele hnedka bych letel na dalsi pane...bylo to tuze dobry jedina vada ze jsi odjel PS:Bonyfikace neprobehla kucí a holky já bych jel hnedka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 kucí a holky já bych jel hnedka ja taky...kua pane to bylo bozole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdary vary spidaku...hele hnedka bych letel na dalsi pane...bylo to tuze dobry jedina vada ze jsi odjel PS:Bonyfikace neprobehla Njn, přístě vám to vynahradím... P.S.: Jirko, jak je to možné...???? Ani klasifikace...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 kucí a holky já bych jel hnedka ja taky...kua pane to bylo bozole ty wole mě to neřikej todle, to byla mega supr (after) párty lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Výborné, tak zatím předběžně s tím počitaju na tu nedělu -_- -_- O.Ká... Kdyby byla nějaká mimořádka, tak bych včas callnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 zdary vary spidaku...hele hnedka bych letel na dalsi pane...bylo to tuze dobry jedina vada ze jsi odjel PS:Bonyfikace neprobehla Njn, přístě vám to vynahradím... P.S.: Jirko, jak je to možné...???? Ani klasifikace...? no to doufam...heslo pro dalsi Besidku...BEZ SPIDAKA ANI RANU!!!! PS: Snad jedine za by prave ten pan Dámokles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 kucí a holky já bych jel hnedka ja taky...kua pane to bylo bozole ty wole mě to neřikej todle, to byla mega supr (after) párty lol jako pokoj cislo 27 zazil hodne zajimave veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek teda ze tohle od tebe uslysim jsem necekal ahoj ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no to doufam...heslo pro dalsi Besidku...BEZ SPIDAKA ANI RANU!!!!PS: Snad jedine za by prave ten pan Dámokles Děkuji za projevenou důvěru... P.S.: Takže pak už opravdu jedině Dámokles... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Děkuji za projevenou důvěru... P.S.: Takže pak už opravdu jedině Dámokles... vubec neni zac vazeny pane kolego... PS: jj uz to tak asi bude, do priste to musime podchytit a neco se povede PS2: vcera ma kuba nabizel volant,pedaly a jeste nejaky veci z R32 co ty na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek teda ze tohle od tebe uslysim jsem necekal ahoj ivanko Ahoj bauí však byla sranda né? můžeš čekat že ode mě toho uslyšíš i víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek co kukáš??? jsi neviděl fotky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek teda ze tohle od tebe uslysim jsem necekal ahoj ivanko Ahoj bauí však byla sranda né? můžeš čekat že ode mě toho uslyšíš i víc no srandy bylo kopec to bez debat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 vubec neni zac vazeny pane kolego...PS: jj uz to tak asi bude, do priste to musime podchytit a neco se povede PS2: vcera ma kuba nabizel volant,pedaly a jeste nejaky veci z R32 co ty na to Ad P.S.: 1) Jj, měl by´s na tom zapracovat Ad P.S.: 1) Když jsem v Děvínské Nové Vsi, tak mi tam z R32 pořád něco vnucujou, ale ty pedály, ty by mě zajímaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ad P.S.: 1) Jj, měl by´s na tom zapracovatAd P.S.: 1) Když jsem v Děvínské Nové Vsi, tak mi tam z R32 pořád něco vnucujou, ale ty pedály, ty by mě zajímaly... v pripade ze dnes bude mit cas...ma se ozvat tak se na to mam prijet podivat tak bych popripade poridil nejake snimky...pote je vyvolal a panu Spidimu posleze odeslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 O.Ká... Kdyby byla nějaká mimořádka, tak bych včas callnul... supr, ja budu v brnisku celou nedělu na BVV ale klidně dáme srazíka někde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek jen až se budou rozebírat pokoje, chci vidět výraz toho děduli komu bude dávat 27čku jak si ho bude prohlížet kdo to tam bydlel lol lol ten odpadák plnej šprcek na záchodě nerozdýchaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Hlavně příště vzít mnoho a mnoho šprcek jen až se budou rozebírat pokoje, chci vidět výraz toho děduli komu bude dávat 27čku jak si ho bude prohlížet kdo to tam bydlel lol lol ten odpadák plnej šprcek na záchodě nerozdýchaj no komu by ho dali než Badymu a Bauímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky