Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny :doh:angry:

jj klasika...znamej pred tydnem...dobrzduje a najednou pecka a ma to jak zepredu tak zezadu...vyborny je byt uprostred lol

Vloženo
tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny  :doh  :angry:

jj klasika...znamej pred tydnem...dobrzduje a najednou pecka a ma to jak zepredu tak zezadu...vyborny je byt uprostred lol

uprostřed leda pro ženskou ,jako sendvič lol:p:smich:

Vloženo

Jednou jsem jel takhle se znamyma v BMW. Zastavili jsme na nabrezi na Frantisku na cerveny a do nas najednou mrda zezadu. Kamose mama hned vylezla a tam takovej ten sedlak ve Felde. Tak jsme to okoukli nekecam na tom BMW nebylo videt ani skrabnuti a Felda otevrenou haupnu a rozbity svetla :smich:

Vloženo
tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny  :doh  :angry:

Tak ale to je uprostred ta zenska ne?

Vloženo
Jednou jsem jel takhle se znamyma v BMW. Zastavili jsme na nabrezi na Frantisku na cerveny a do nas najednou mrda zezadu. Kamose mama hned vylezla a tam takovej ten sedlak ve Felde. Tak jsme to okoukli nekecam na tom BMW nebylo videt ani skrabnuti a Felda otevrenou haupnu a rozbity svetla :smich:

no jo zadek jde nahoru a čumák dolu....klasika....pokud to není terenák nebo nákladák ;)

Vloženo

to jsem mu taky rikal ale moc ho to neuspokojilo lol

Vloženo

Tak ale to je uprostred ta zenska ne?

bože :doh dyk to píšu né kol103

Vloženo
pravdu díš  :( ........ lol  :smich:

jj tak nejak to bude ;););)

já mu snad dám názornou ukázku lol:smich: jednou mu to už musí někdo říc a ukázat :smich::smich:

a to chtěl,abych ho vzal na natáčení :smich::smich:

post-31-1163577884.jpg

Vloženo

Hm,ale tak to je uprostred ta zenska a ne ty,kdyz jsi dole ty Jarmile. Ty napises uprostred leda pod zenskou,tkaze jestli jsi pod ni,.tak jsi asi tezko uprostred a nedelejte tady ze me zase debila vy dve kurvy kurevsky

Vloženo
Hm,ale tak to je uprostred ta zenska a ne ty,kdyz jsi dole ty Jarmile. Ty napises uprostred leda pod zenskou,tkaze jestli jsi pod ni,.tak jsi asi tezko uprostred a nedelejte tady ze me zase debila vy dve kurvy kurevsky

boooože ty jsi natvrdlej :o:doh ..co na tom řešíš :D ......................jirko vysvětli mu to já nemám sílu :smich::smich:lol

no hezky nás nazýváš :angry::aggressive:

Vloženo
tak tady uz nepomuze asi vubec nic...jak jsem rek tohle je smutny pribeh lollol

asi jo........................... :(:smich:lollol ...................šlus konec......... :prc:

Vloženo

Dobry no,tak misto aby jste mi teda dokazali a vysvetlili,proc jsem debil,tak od toho date ruce pryc a reknete,ze jsem ztracenej pripad. Proste jsi to Jiri blbe rekl,smir se s tim. A baurak ti akorat prizvukuje,abych byl za debila zase ja,to je vas styl hry. Vsechno na Kochta za kazdou cenu lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...