baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny jj klasika...znamej pred tydnem...dobrzduje a najednou pecka a ma to jak zepredu tak zezadu...vyborny je byt uprostred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny jj klasika...znamej pred tydnem...dobrzduje a najednou pecka a ma to jak zepredu tak zezadu...vyborny je byt uprostred uprostřed leda pro ženskou ,jako sendvič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Jednou jsem jel takhle se znamyma v BMW. Zastavili jsme na nabrezi na Frantisku na cerveny a do nas najednou mrda zezadu. Kamose mama hned vylezla a tam takovej ten sedlak ve Felde. Tak jsme to okoukli nekecam na tom BMW nebylo videt ani skrabnuti a Felda otevrenou haupnu a rozbity svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny jj klasika...znamej pred tydnem...dobrzduje a najednou pecka a ma to jak zepredu tak zezadu...vyborny je byt uprostred uprostřed leda pro ženskou ,jako sendvič Tak ale to je uprostred ta zenska ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Jednou jsem jel takhle se znamyma v BMW. Zastavili jsme na nabrezi na Frantisku na cerveny a do nas najednou mrda zezadu. Kamose mama hned vylezla a tam takovej ten sedlak ve Felde. Tak jsme to okoukli nekecam na tom BMW nebylo videt ani skrabnuti a Felda otevrenou haupnu a rozbity svetla no jo zadek jde nahoru a čumák dolu....klasika....pokud to není terenák nebo nákladák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny jj klasika...znamej pred tydnem...dobrzduje a najednou pecka a ma to jak zepredu tak zezadu...vyborny je byt uprostred uprostřed leda pro ženskou ,jako sendvič to jsem mu taky rikal ale moc ho to neuspokojilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tohle bylo v zůžení na ml bol ........jeden zastavil,druhej ,třetí a přiletěl pán s roverem a smetl všechny jj klasika...znamej pred tydnem...dobrzduje a najednou pecka a ma to jak zepredu tak zezadu...vyborny je byt uprostred uprostřed leda pro ženskou ,jako sendvič Tak ale to je uprostred ta zenska ne? bože dyk to píšu né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 bože dyk to píšu né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 bože dyk to píšu né vidíš ho to je wůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 bože dyk to píšu né vidíš ho to je wůl no prave ze vidim smutny pribeh Jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 bože dyk to píšu né vidíš ho to je wůl no prave ze vidim smutny pribeh Jiri pravdu díš ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 pravdu díš ........ jj tak nejak to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 pravdu díš ........ jj tak nejak to bude já mu snad dám názornou ukázku jednou mu to už musí někdo říc a ukázat a to chtěl,abych ho vzal na natáčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Hm,ale tak to je uprostred ta zenska a ne ty,kdyz jsi dole ty Jarmile. Ty napises uprostred leda pod zenskou,tkaze jestli jsi pod ni,.tak jsi asi tezko uprostred a nedelejte tady ze me zase debila vy dve kurvy kurevsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tak to je konec tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Hm,ale tak to je uprostred ta zenska a ne ty,kdyz jsi dole ty Jarmile. Ty napises uprostred leda pod zenskou,tkaze jestli jsi pod ni,.tak jsi asi tezko uprostred a nedelejte tady ze me zase debila vy dve kurvy kurevsky boooože ty jsi natvrdlej ..co na tom řešíš ......................jirko vysvětli mu to já nemám sílu no hezky nás nazýváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tak tady uz nepomuze asi vubec nic...jak jsem rek tohle je smutny pribeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 tak tady uz nepomuze asi vubec nic...jak jsem rek tohle je smutny pribeh asi jo........................... ...................šlus konec......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 asi jo........................... ...................šlus konec......... presne tak...tady uz nepomuze vubec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Dobry no,tak misto aby jste mi teda dokazali a vysvetlili,proc jsem debil,tak od toho date ruce pryc a reknete,ze jsem ztracenej pripad. Proste jsi to Jiri blbe rekl,smir se s tim. A baurak ti akorat prizvukuje,abych byl za debila zase ja,to je vas styl hry. Vsechno na Kochta za kazdou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Aha,tam je PRO zenskou,ne POD zenskou,v tom bude ten problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Sorry volove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Aha,tam je PRO zenskou,ne POD zenskou,v tom bude ten problem BINGO....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Sorry volove alespon ,že se omluvíš,když neumíš číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Zdar vespolek, koukám opět mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky