kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 To Bude tim mym prijmenim,ja vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 To Bude tim mym prijmenim,ja vim to ani ne, ale telefonovala jsem s Tomáškem a to je tak, když žena dělá dvě věci najednou - někde to prostě ujede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 To Bude tim mym prijmenim,ja vim to ani ne, ale telefonovala jsem s Tomáškem a to je tak, když žena dělá dvě věci najednou - někde to prostě ujede zase vymluvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) To Bude tim mym prijmenim,ja vim to ani ne, ale telefonovala jsem s Tomáškem a to je tak, když žena dělá dvě věci najednou - někde to prostě ujede zase vymluvy Zejo? Taky ji neverim Editováno: 16. Listopad 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Zejo? Taky ji neverim ja si to taky myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 věřte nevěřte já jsem si tím jistá a vaše doměnka výmluvy je jen vaše záležitost - tohle jde už mimo Kačenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 co se tak divíte, lamičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Nebo v lucine tak to abych Lucince zavolal lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Cau povstalce,hele jedete sem s Vasou spolu jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 já jedu až zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 A badys jel teda asi uz dneska,ze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 kam se jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) sakra, oni už jeli ? hmmmmmm Editováno: 16. Listopad 2006, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ale nikam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ale nikam.... hmm radši .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 To Bude tim mym prijmenim,ja vim to ani ne, ale telefonovala jsem s Tomáškem a to je tak, když žena dělá dvě věci najednou - někde to prostě ujede Nebo někdy zajede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 příjemné odpoledne ,pokud jste po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 příjemné odpoledne ,pokud jste po obědě takže já nic, když se eště smaží plátky na pánvi, co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 příjemné odpoledne ,pokud jste po obědě takže já nic, když se eště smaží plátky na pánvi, co?? tak to jseš lepší,já měl chlebíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 tak to jseš lepší,já měl chlebíčky no a voní to - česnek, horčice a sůl - mno na tom smaženém masíčku to nádherně voní a opečené brambůrky - mňam... no za pet minut prý už to bude... se těšííííííííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 tak to jseš lepší,já měl chlebíčky no a voní to - česnek, horčice a sůl - mno na tom smaženém masíčku to nádherně voní a opečené brambůrky - mňam... no za pet minut prý už to bude... se těšííííííííím provokateré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 provokateré chceš foto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 provokateré chceš foto?? zmetku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 zmetku ono by to stejně už neklaplo, páč půlka už je v trávicím traktu a zbytky fotit nebudu ale fakt je to dobré... na to že vepřovou kotletku moc nejím, tak tahle se tatínkovi povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ahoj kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky