Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To Bude tim mym prijmenim,ja vim :disgust:

to ani ne, ale telefonovala jsem s Tomáškem :smich: a to je tak, když žena dělá dvě věci najednou - někde to prostě ujede :smich:

Vloženo
To Bude tim mym prijmenim,ja vim  :disgust:

to ani ne, ale telefonovala jsem s Tomáškem :smich: a to je tak, když žena dělá dvě věci najednou - někde to prostě ujede :smich:

zase vymluvy

Vloženo (editace)

zase vymluvy

Zejo? Taky ji neverim :disgust:

Editováno: , autor: kocht
Vloženo

věřte nevěřte lol já jsem si tím jistá :smich: a vaše doměnka výmluvy je jen vaše záležitost - tohle jde už mimo Kačenku :smich:

Vloženo

Nebo někdy zajede :D

Vloženo
příjemné odpoledne ,pokud jste po obědě :D-_--_-

takže já nic, když se eště smaží plátky na pánvi, co?? lol

Vloženo
příjemné odpoledne ,pokud jste po obědě  :D  -_-  -_-

takže já nic, když se eště smaží plátky na pánvi, co?? lol

tak to jseš lepší,já měl chlebíčky ;)

Vloženo
tak to jseš lepší,já měl chlebíčky ;)

no a voní to - česnek, horčice a sůl - mno na tom smaženém masíčku to nádherně voní :p a opečené brambůrky - mňam... no za pet minut prý už to bude... se těšííííííííím -_-

Vloženo
tak to jseš lepší,já měl chlebíčky  ;)

no a voní to - česnek, horčice a sůl - mno na tom smaženém masíčku to nádherně voní :p a opečené brambůrky - mňam... no za pet minut prý už to bude... se těšííííííííím -_-

:angry::angry:<_< provokateré

Vloženo
zmetku :disgust:lol

ono by to stejně už neklaplo, páč půlka už je v trávicím traktu :smich: a zbytky fotit nebudu :smich::smich::smich::smich: ale fakt je to dobré... na to že vepřovou kotletku moc nejím, tak tahle se tatínkovi povedla :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...