Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ahoj kamarádi... čus Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 čus Spidi Ahoj koroure moure, jak se máš takhle ve čtvrtek odpoledne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ahoj koroure moure, jak se máš takhle ve čtvrtek odpoledne...? k večeru razíme s Mackem k mamce, takže nestíhačka (jako vždy) a totálně se u toho tady tlemím... mám prostě zase jeden z mých dnů a co ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 k večeru razíme s Mackem k mamce, takže nestíhačka (jako vždy) a totálně se u toho tady tlemím... mám prostě zase jeden z mých dnů a co ty?? No já už jen tak šolíchám a večer se chystám na cestu zpět do ČR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ha Čau Baui... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ha Čau Baui... zdarec kamarade cece tak jsem zacal pocitat co vsechno chci udelat na vozidle a dopocital jsem se strasnych cisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 zdarec kamarade cece tak jsem zacal pocitat co vsechno chci udelat na vozidle a dopocital jsem se strasnych cisel jedna dvě a dál už to neznáš, viď dvě je velmi strašné číslo zdravíčko pane baurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 zdarec kamarade cece tak jsem zacal pocitat co vsechno chci udelat na vozidle a dopocital jsem se strasnych cisel Říkáš, bude to za tisíc korun...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 zdarec kamarade cece tak jsem zacal pocitat co vsechno chci udelat na vozidle a dopocital jsem se strasnych cisel Říkáš, bude to za tisíc korun...? ale pred cislem tisic je jeste znak x a pred nim jeste dvojmistne cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jedna dvě a dál už to neznáš, viď dvě je velmi strašné číslo zdravíčko pane baurak no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ale pred cislem tisic je jeste znak x a pred nim jeste dvojmistne cislo No ty brďoóóóóó... To bude šoukár jak gatě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 no nazdar ne tak nadšeně Jiřinko no nic, musím se s vámi rozloučit, páč si balím net s sebou na Moravu takže po půlnoci jsem tu z5 pokud se někde nezapomenu čemuž bych se dneska vůbec nedivila mějte se krááásně a zatím pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ale pred cislem tisic je jeste znak x a pred nim jeste dvojmistne cislo No ty brďoóóóóó... To bude šoukár jak gatě... no o tom dost silne pochybuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 no o tom dost silne pochybuji No ale něco to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 no o tom dost silne pochybuji No ale něco to bude... neco to bude...ale moc nix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ale pred cislem tisic je jeste znak x a pred nim jeste dvojmistne cislo No ty brďoóóóóó... To bude šoukár jak gatě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 No Ty se Kochtíku nesměj, s tím svým dvojbarevným počongem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 No Ty se Kochtíku nesměj, s tím svým dvojbarevným počongem... se divis kdyz v pulce dosel balakryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 se divis kdyz v pulce dosel balakryl To je nějaký pán, který došel na kontrolu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 se divis kdyz v pulce dosel balakryl To je nějaký pán, který došel na kontrolu...? jj a pak necekane odesel a kochtit mel po srande Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jj a pak necekane odesel a kochtit mel po srande Njn, to je celej Kochtík, sám udělá prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 zdar vy dva agenti -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jj a pak necekane odesel a kochtit mel po srande Njn, to je celej Kochtík, sám udělá prd... nahodou na prdy jsem tady odbornajs...mozna bych za to dostal i vyucni list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 zdar vy dva agenti -_- nazdra Martas ty draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky