Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 presne tak...ale to je na dlouho a navic uplne zbytecny resit No moje řéééč pane kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahojte lidičky Čao kondóóóme... kondooooom => nacelnik (kdi zna, pochopi...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahojte lidičky Čao kondóóóme... NAzdar Spíďáčku Tak tohle oslovení jsem nečekala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahoj Lorri Tak jak jsi přežila návštěvu na Vsetíně?? Dalo se to... AKorát mi bylo ještě celej večer nevolno.. A ted už je ti líp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahojte lidičky ahoooooooooj kote... KUbiku máš tu práci ještě na dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 KUbiku máš tu práci ještě na dlouho? Nééééééé, za chvíli už to utře a spláchne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahojte lidičky ahoooooooooj kote... KUbiku máš tu práci ještě na dlouho? dodelat napajeci konektor HAN a vytisknout projekt a uklidit ten sileny bordel a muzem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahoj Lorri Tak jak jsi přežila návštěvu na Vsetíně?? Dalo se to... AKorát mi bylo ještě celej večer nevolno.. A ted už je ti líp? Jo ..už jsem vytrávila..TO byla fakt hrůza.. 10x jim řekneš že nic nechceš, tak tě tak dlouho přemlouvaj až ti to zabalí sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 KUbiku máš tu práci ještě na dlouho? Nééééééé, za chvíli už to utře a spláchne... NO jelikož sedí vedle mě v kanclu, tak to by byl sakra pěkný hovádko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 presne tak...ale to je na dlouho a navic uplne zbytecny resit No moje řéééč pane kolego... to vis to je jasna jak facka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahojte lidičky a jest to komplet Ahoooooj -_- -_- NAZDAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 dodelat napajeci konektor HAN Jo tak napájecí konektor HAN ??? To bude asi HANka, tak už ji prosímtě dodělej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 dodelat napajeci konektor HAN Jo tak napájecí konektor HAN ??? To bude asi HANka, tak už ji prosímtě dodělej... jen ji zasroubuju a je hotova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? No já už se teď převlíkat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? No já už se teď převlíkat nebudu... muzes prijet v teplakach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? to by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to vis to je jasna jak facka No samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? No já už se teď převlíkat nebudu... že bychom dali 2 kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? No já už se teď převlíkat nebudu... můžeš i takhle my dámy tě omluvíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? No já už se teď převlíkat nebudu... muzes prijet v teplakach.... tady jsou dneska všici na vostro prééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Neuděláme nějakou besídku? to by šlo tak my to od sebe nemáme daleko, spíďák taky ne. tak by něco šlo spáchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ze bychom dali 2 kafe? To už ani ne, je : 1) tma 2) zima 3) je pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jěště dorazí ivanka a cosby a půjdem na zamrzlý parník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 můžeš i takhle my dámy tě omluvíme Jen jestli by jim to nezpůsobilo nějakou psychickou újmu na zdraví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky