Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kamos se predavkoval herakem, takze se v tom orientuji... je tezky se od toho odtrhnout kdyz jednou zacnes :(

Vloženo
COŽE??? :076

suche to je a hubene temer jak somalec - co je to?? neberem v uvahu Vasika z prostejova lol

Vloženo
Katka: Dlouho jsi tu teď nebyla..

tady jsem temer stale ;) ale chystam se na navstevu moravy - asik na prerov prijedu -_-

Vloženo
No tak dobře, ale ať se to už neopakuje! :t

beru na vedomi svalovce lol:p

Vloženo
No tak dobře, ale ať se to už neopakuje!  :t

beru na vedomi svalovce lol:p

Ano, tak mi říkat můžeš. :D

Nosím schválně zeštíhlující a škrtící oblečení, abych se vůbec kvůli širokým ramenům dostal do auta a přes bicáky ohnul ruce k volantu. Proto jsi mohla mít klamavý dojem, že jsem trochu štíhlejší...

Vloženo
Katka: Dlouho jsi tu teď nebyla..

tady jsem temer stale ;) ale chystam se na navstevu moravy - asik na prerov prijedu -_-

Tak, že bych tu já teď nebyl :)

Ale zdálo se mi, že jsi tu chvilku nebyla, ani MichalF, protože jsem byl myslím druhej v počtu příspěvků za den, což by se mi za vaší přítomnosti nemohlo nikdy povést :)

Vloženo
kamos se predavkoval herakem, takze se v tom orientuji... je tezky se od toho odtrhnout kdyz jednou zacnes :(

Jojo, a uz v tom jede docela dlouho, takze fakt to s nema nevypada dobra. Posledni solovy CD ani nevydal, bylo to jen pro okruh znamych a bylo to moc dobry, fakt skoda <_<

Vloženo
Ano, tak mi říkat můžeš. :D

Nosím schválně zeštíhlující a škrtící oblečení, abych se vůbec kvůli širokým ramenům dostal do auta a přes bicáky ohnul ruce k volantu. Proto jsi mohla mít klamavý dojem, že jsem trochu štíhlejší...

tak to mas naprostou pravdu :smich:

Vloženo
Tos jeste nevidela me -_-

no sak doufam, ze uz se konecne poznam aj s ostatnima -_- ale pokud ses taky takova susenka, tak to si pak budu pripadat jak becka lol

Vloženo
katka: tak vidíš!

A mimochodem, já mám vždycky pravdu :D

dalsi do party :smich: hele a co kdyz se potkaj dva co maj vzdy pravdu ale kazdej rika neco jineho?? kdo tu pravdu urci ze je pravdiva?? :smich:lol

Vloženo
Tos jeste nevidela me  -_-

no sak doufam, ze uz se konecne poznam aj s ostatnima -_- ale pokud ses taky takova susenka, tak to si pak budu pripadat jak becka lol

Jojo, sem, jeste pred letem sem mel 56kg zive vahy, ted bych moh bejt tak na celych 58kg ;) A to zeru jak prokopnutej :)

Vloženo
katka: tak vidíš!

A mimochodem, já mám vždycky pravdu :D

dalsi do party :smich: hele a co kdyz se potkaj dva co maj vzdy pravdu ale kazdej rika neco jineho?? kdo tu pravdu urci ze je pravdiva?? :smich:lol

Pravdu má ten třetí lol

Vloženo
ááááá koukám Kači se mě snaží dophnat ze všech sil ;)

bez pracovat, jo lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...