Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 kamos se predavkoval herakem, takze se v tom orientuji... je tezky se od toho odtrhnout kdyz jednou zacnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Čáááu zdarec paratko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Čáááu zdarec paratko COŽE??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 teda dnes zajimave cteni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 COŽE??? suche to je a hubene temer jak somalec - co je to?? neberem v uvahu Vasika z prostejova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 COŽE??? suche to je a hubene temer jak somalec - co je to?? neberem v uvahu Vasika z prostejova Děvenko, to jako hovoříš o mně??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 kliiiid, ber to jako vtiiip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 kliiiid, ber to jako vtiiip No tak dobře, ale ať se to už neopakuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Katka: Dlouho jsi tu teď nebyla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Katka: Dlouho jsi tu teď nebyla.. tady jsem temer stale ale chystam se na navstevu moravy - asik na prerov prijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No tak dobře, ale ať se to už neopakuje! beru na vedomi svalovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No tak dobře, ale ať se to už neopakuje! beru na vedomi svalovce Ano, tak mi říkat můžeš. Nosím schválně zeštíhlující a škrtící oblečení, abych se vůbec kvůli širokým ramenům dostal do auta a přes bicáky ohnul ruce k volantu. Proto jsi mohla mít klamavý dojem, že jsem trochu štíhlejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Čáááu Cau pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Katka: Dlouho jsi tu teď nebyla.. tady jsem temer stale ale chystam se na navstevu moravy - asik na prerov prijedu Tak, že bych tu já teď nebyl Ale zdálo se mi, že jsi tu chvilku nebyla, ani MichalF, protože jsem byl myslím druhej v počtu příspěvků za den, což by se mi za vaší přítomnosti nemohlo nikdy povést Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Čáááu Cau pane Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 kamos se predavkoval herakem, takze se v tom orientuji... je tezky se od toho odtrhnout kdyz jednou zacnes Jojo, a uz v tom jede docela dlouho, takze fakt to s nema nevypada dobra. Posledni solovy CD ani nevydal, bylo to jen pro okruh znamych a bylo to moc dobry, fakt skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ano, tak mi říkat můžeš. Nosím schválně zeštíhlující a škrtící oblečení, abych se vůbec kvůli širokým ramenům dostal do auta a přes bicáky ohnul ruce k volantu. Proto jsi mohla mít klamavý dojem, že jsem trochu štíhlejší... tak to mas naprostou pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 COŽE??? suche to je a hubene temer jak somalec - co je to?? neberem v uvahu Vasika z prostejova Tos jeste nevidela me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 katka: tak vidíš! A mimochodem, já mám vždycky pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tos jeste nevidela me no sak doufam, ze uz se konecne poznam aj s ostatnima ale pokud ses taky takova susenka, tak to si pak budu pripadat jak becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 katka: tak vidíš!A mimochodem, já mám vždycky pravdu dalsi do party hele a co kdyz se potkaj dva co maj vzdy pravdu ale kazdej rika neco jineho?? kdo tu pravdu urci ze je pravdiva?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ááááá koukám Kači se mě snaží dophnat ze všech sil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tos jeste nevidela me no sak doufam, ze uz se konecne poznam aj s ostatnima ale pokud ses taky takova susenka, tak to si pak budu pripadat jak becka Jojo, sem, jeste pred letem sem mel 56kg zive vahy, ted bych moh bejt tak na celych 58kg A to zeru jak prokopnutej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 katka: tak vidíš!A mimochodem, já mám vždycky pravdu dalsi do party hele a co kdyz se potkaj dva co maj vzdy pravdu ale kazdej rika neco jineho?? kdo tu pravdu urci ze je pravdiva?? Pravdu má ten třetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ááááá koukám Kači se mě snaží dophnat ze všech sil bez pracovat, jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky