Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 58 kg??? no ty voe to ja mit tak si piskam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Mam hlad.Jdu na papu.Zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Mam hlad.Jdu na papu.Zatim dobrou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 bez pracovat, jo a just ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 58 kg??? no ty voe to ja mit tak si piskam tak nepískej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já mám náhodou 72kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 a i tak si říkám, že svéu autí dělám na sprintech zbytečně velkou zátěž, měl bych ještě zhubnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Pravdu má ten třetí pravdu má ten co ukecá obě strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já mám náhodou 72kg tak to abys začal nosit dlažku v kapsách aby Tě neodfoukl vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 katka: Já teda nevím, ale pokud někdo tvrdí, že má pravdu a jeho názor na věc je jiný než můj, tak prostě pravdu nemá a kecá že jí vždycky má, protože jí vždycky mám já! Už to chápeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 58 kg??? no ty voe to ja mit tak si piskam No ja bych snes i vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 a just ne zlobiiiiiiis ti asi odstrihnu net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 a i tak si říkám, že svéu autí dělám na sprintech zbytečně velkou zátěž, měl bych ještě zhubnout Vyhoď sicny a motor a budeš mít hned odlehčeno (joke) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já mám náhodou 72kg tak to abys začal nosit dlažku v kapsách aby Tě neodfoukl vítr Neměj vobavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já mám náhodou 72kg toz tam sem taky byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 katka:Já teda nevím, ale pokud někdo tvrdí, že má pravdu a jeho názor na věc je jiný než můj, tak prostě pravdu nemá a kecá že jí vždycky má, protože jí vždycky mám já! Už to chápeš? naprosto se v tom ztracim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Neměj vobavy no já jen že tam u vás na kopcu fučí jak na větrné hůrce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 a i tak si říkám, že svéu autí dělám na sprintech zbytečně velkou zátěž, měl bych ještě zhubnout Vyhoď sicny a motor a budeš mít hned odlehčeno (joke) Vokna, koberecky, mapy, rezervu, plasty na motoru, vyser se, atd. uvidis ten ficak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak nepískej ted leda tak muzu dekovat sobe, ze se tak prejidam - to piskani prijde, jen nevim kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Borq: vidíš a ještě mě to nevodfouklo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vokna, koberecky, mapy, rezervu, plasty na motoru, vyser se, atd. uvidis ten ficak ete volant a pedaly, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 katka: potřebuješ to znova ještě vysvětlit? Ty jsi ženská že? A bloncka že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vokna, koberecky, mapy, rezervu, plasty na motoru, vyser se, atd. uvidis ten ficak ete volant a pedaly, ne?? No volant aspon seriznout nahore a dole, a a vyhodit brzdovej pedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 naprosto se v tom ztracim tak to už taky nějakou dobu trvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 katka: potřebuješ to znova ještě vysvětlit? Ty jsi ženská že? A bloncka že? ze bych se prebarvila o5 na cernou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky