baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 jo jsem kua...ahoj bade tak nebuď......zdar jak sviňa -_- ok tak ja uz zase nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 jo jsem kua...ahoj bade tak nebuď......zdar jak sviňa -_- ok tak ja uz zase nejsem Nejsi ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Baui : rozmysli si to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Uz mas naladino ? jasan, už i docela rozehráno, jen musím vyměnit RCAčko a mě asi jebne to zase rozdělávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Baui : rozmysli si to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Uz mas naladino ? jasan, už i docela rozehráno, jen musím vyměnit RCAčko a mě asi jebne to zase rozdělávat :-) Takze spokojenost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 :-) Takze spokojenost ? jojo spokojen, hraje to pocitově vice dovnitř než ven, klasika closed bedna jéééén ten zku*eny kabl a bude to gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Nejsi ??? uz moc neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 :-) Takze spokojenost ? jojo spokojen, hraje to pocitově vice dovnitř než ven, klasika closed bedna jéééén ten zku*eny kabl a bude to gut No me to taky kdyz to otevru ven nehraje. A to jako ze vubec :-) ... ale o to mi neslo hlavne ze to hraje dovnitr !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Baui : rozmysli si to :-) kua nech toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Baui : rozmysli si to :-) ty aby ses nepridal co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No me to taky kdyz to otevru ven nehraje. A to jako ze vubec :-) ... ale o to mi neslo hlavne ze to hraje dovnitr !!!! jedině dobře za autem často nestojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) Baui : rozmysli si to :-) kua nech toho Vidis a ja myslel ze bys na lyze jel a ty nic !! No jo no ... ja to chapu .. nekoho lyze proste neberou !!! ;-) Editováno: 22. Listopad 2006, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 baui nerad lyžuje, co nadělaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 baui nerad lyžuje, co nadělaš No je proste divnej ... to nechapu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!! Nebyl si včera v Liberci na hokeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!! Nebyl si včera v Liberci na hokeji? Nene nebyl ... jeste sem tam nabyl na hokeji ani jednou ;-) Planuju ale nejak neni cas ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Cau Borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Cau Borci Ahoj mladezniku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!! Nebyl si včera v Liberci na hokeji? Nene nebyl ... jeste sem tam nabyl na hokeji ani jednou ;-) Planuju ale nejak neni cas ! Taky jsem tam byl včera poprvé a super.Jak hala tak atmosféra. Viděl jsem pak při odjezdu nějaké RSo(na letních ), ale v tom fofru a tmě jsem si ho nestačil prohlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Taky jsem tam byl včera poprvé a super.Jak hala tak atmosféra. Viděl jsem pak při odjezdu nějaké RSo(na letních ), ale v tom fofru a tmě jsem si ho nestačil prohlédnout. Jak jinak nez na letnich :-) Vsak je to stale jeste na pohodu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky