baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 jo jsem kua...ahoj bade tak nebuď......zdar jak sviňa -_- ok tak ja uz zase nejsem
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 jo jsem kua...ahoj bade tak nebuď......zdar jak sviňa -_- ok tak ja uz zase nejsem Nejsi ???
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Uz mas naladino ? jasan, už i docela rozehráno, jen musím vyměnit RCAčko a mě asi jebne to zase rozdělávat
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Uz mas naladino ? jasan, už i docela rozehráno, jen musím vyměnit RCAčko a mě asi jebne to zase rozdělávat :-) Takze spokojenost ?
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 :-) Takze spokojenost ? jojo spokojen, hraje to pocitově vice dovnitř než ven, klasika closed bedna jéééén ten zku*eny kabl a bude to gut
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 :-) Takze spokojenost ? jojo spokojen, hraje to pocitově vice dovnitř než ven, klasika closed bedna jéééén ten zku*eny kabl a bude to gut No me to taky kdyz to otevru ven nehraje. A to jako ze vubec :-) ... ale o to mi neslo hlavne ze to hraje dovnitr !!!!
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Baui : rozmysli si to :-) ty aby ses nepridal co
Tomáš Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně?
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 No me to taky kdyz to otevru ven nehraje. A to jako ze vubec :-) ... ale o to mi neslo hlavne ze to hraje dovnitr !!!! jedině dobře za autem často nestojím
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) Baui : rozmysli si to :-) kua nech toho Vidis a ja myslel ze bys na lyze jel a ty nic !! No jo no ... ja to chapu .. nekoho lyze proste neberou !!! ;-) Editováno: 22. Listopad 2006, autor: MichalF
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!!
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 baui nerad lyžuje, co nadělaš No je proste divnej ... to nechapu !!!
Tomáš Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!! Nebyl si včera v Liberci na hokeji?
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!! Nebyl si včera v Liberci na hokeji? Nene nebyl ... jeste sem tam nabyl na hokeji ani jednou ;-) Planuju ale nejak neni cas !
Tomáš Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Čau bando Cau pane !!! Jak je dneska ve šroubárně? No sem tady takze celkem na pohodu !!! Nebyl si včera v Liberci na hokeji? Nene nebyl ... jeste sem tam nabyl na hokeji ani jednou ;-) Planuju ale nejak neni cas ! Taky jsem tam byl včera poprvé a super.Jak hala tak atmosféra. Viděl jsem pak při odjezdu nějaké RSo(na letních ), ale v tom fofru a tmě jsem si ho nestačil prohlédnout.
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Vloženo 22. Listopad 2006 Taky jsem tam byl včera poprvé a super.Jak hala tak atmosféra. Viděl jsem pak při odjezdu nějaké RSo(na letních ), ale v tom fofru a tmě jsem si ho nestačil prohlédnout. Jak jinak nez na letnich :-) Vsak je to stale jeste na pohodu ;-)
Doporučené příspěvky