krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ve 130km/h, ten ma "jen" zlomeny nohy a pristal pres zadni okno v kufru? Kdyby ho nabral ve 130km/h, tak leti 15-20m a rozhodne si ho nepriveze v kufru domu A jeste si toho nevsimli, okurkova sezona rewls A nejspis mel navato, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jen by me zajimalo co to je : ten přeletěl auto a spadl mu zadním oknem do kufru. To se někomu něco zdálo... normálně mu ten kluk tělem rozbil čelní sklo a spadl na zem. Neisser ho pak podle mě v afektu chytl a vrazil do kufru... HUSTY !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jen by me zajimalo co to je : ten přeletěl auto a spadl mu zadním oknem do kufru. To se někomu něco zdálo... normálně mu ten kluk tělem rozbil čelní sklo a spadl na zem. Neisser ho pak podle mě v afektu chytl a vrazil do kufru... me to taky prislo jako blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No myslim ze na dalnici to nebylo takze castecne urcite !!! Bylo to normálně v obci, před autosalonem Škoda-Auto (Autospol Kunštát) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 jedu ladit vuz...zatial cao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 jedu ladit vuz...zatial cao Cus a pak dej vedet !!! A JA TO POLADIL A ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 A nejspis mel navato, ne? Nažranej jak motyka byl právě ten kluk na silnici. V rychlostech nad 70 km/h ti nárazník podrazí nohy a vezeš se po autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Cus a pak dej vedet !!! A JA TO POLADIL A ... Já ho naboural. Ale česká mi to zaplatila do pěti dnů... no fakt... nekecám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 A nejspis mel navato, ne? Nažranej jak motyka byl právě ten kluk na silnici. V rychlostech nad 70 km/h ti nárazník podrazí nohy a vezeš se po autě... No, tak to je pro ridice polehcujici okolnost, ale ta rychlost uz min. Ja bych prave cekal, ze pri tak vysoky rychlosti to uz je horsi, ale stejne, aspon mel anestezii, ale fujtajbl. Nezeptame se? Neisser Petr nám. Osvobození / 49, Lysice (Lysice) tel. 516 472 182 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Cus a pak dej vedet !!! A JA TO POLADIL A ... Já ho naboural. Ale česká mi to zaplatila do pěti dnů... no fakt... nekecám... matka kecáá lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ted to bude na Prime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 No, tak to je pro ridice polehcujici okolnost, ale ta rychlost uz min. Ja bych prave cekal, ze pri tak vysoky rychlosti to uz je horsi, ale stejne, aspon mel anestezii, ale fujtajbl.Nezeptame se? Neisser Petr nám. Osvobození / 49, Lysice (Lysice) tel. 516 472 182 Jj, to je on... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ted to bude na Prime... Ted to bylo na CT1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ted to bude na Prime... Jj, právě to proběhlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Asi je to vdecny tema, kdyz zrovna tuhle bouracku resi vsechny TV Lancer pro chude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Lancer pro chude Obdivuhodná mrdka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Spidi, o kolik tak sportovni pruziny pritvrdi podvozek? Uvazuju o Eibachu, takze spis mekci. Kdyby se to dalo prirovnat k nejakymu prestupu z 15" nekam na vetsi, bylo by to idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Spidi, o kolik tak sportovni pruziny pritvrdi podvozek? Uvazuju o Eibachu, takze spis mekci. Kdyby se to dalo prirovnat k nejakymu prestupu z 15" nekam na vetsi, bylo by to idealni Eibachy kolem 4.000,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Spidi, o kolik tak sportovni pruziny pritvrdi podvozek? Uvazuju o Eibachu, takze spis mekci. Kdyby se to dalo prirovnat k nejakymu prestupu z 15" nekam na vetsi, bylo by to idealni Eibachy kolem 4.000,- Kč... Jojo, to fim, ja spis myslel to pritvrzeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jojo, to fim, ja spis myslel to pritvrzeni Jo, já jsem se překouk, no je to znát dost, spadlo to o ty 4 cm a v kombinaci se sedmnáctkama je to až až. Proč si myslíš, že budu příští týden měnit oba spodní čepy na ramenech, všechny silenbloky a uložení stabíku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jojo, to fim, ja spis myslel to pritvrzeni Jo, já jsem se překouk, no je to znát dost, spadlo to o ty 4 cm a v kombinaci se sedmnáctkama je to až až. Proč si myslíš, že budu příští týden měnit oba spodní čepy na ramenech, všechny silenbloky a uložení stabíku.... V pohode. Myslel jsem si, ze to bude asi o dost tvrdsi. Ja mam obavy, abych tim nedocilil toho samyho jako mam ted jen s tlumicema, zbytecne vyhozeny prachy Ale s tema tlumicema co mam, budou ty cepy brzo v prdeli taky, uz neco pamatujou, ty mekky gumovy mrdky sou letos meneny vsechny, tak to asi neni spravnej smer. Ono snad bude nejlepsi tam ty tlumice nechat, nebo pripadne tam dat mekci a pak to postupne doladovat Powerflexem a antiroll kitem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Bady, já Tě vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Bady, já Tě vidím... koukal jsem na tu ladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Jojo, to fim, ja spis myslel to pritvrzeni Jo, já jsem se překouk, no je to znát dost, spadlo to o ty 4 cm a v kombinaci se sedmnáctkama je to až až. Proč si myslíš, že budu příští týden měnit oba spodní čepy na ramenech, všechny silenbloky a uložení stabíku.... hmm a ja zase řeším že když je tam dam tak nezajedu do garaže ted mam cca 3-5cm naranzik od zeme při zajíždění po předu ze svahu, musím vymyslet jestli zešikma pozadu by to nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) Jojo, to fim, ja spis myslel to pritvrzeni Jo, já jsem se překouk, no je to znát dost, spadlo to o ty 4 cm a v kombinaci se sedmnáctkama je to až až. Proč si myslíš, že budu příští týden měnit oba spodní čepy na ramenech, všechny silenbloky a uložení stabíku.... hmm a ja zase řeším že když je tam dam tak nezajedu do garaže ted mam cca 3-5cm naranzik od zeme při zajíždění po předu ze svahu, musím vymyslet jestli zešikma pozadu by to nevyšlo No ja mam problem jinej, nedostanu se v Chorvatsku na trajekty Sice tam uz nechci jet, ale nahoda je blbec. Uz letos sem kvuli vyfuku musel objet pulku Peljesace, pac sem si netrouf to zkouset. Snizit to, tak je to v prdeli, proto dolu zuby nehty nechci. A jeden servisak, kam obcas jezdim, musi kvuli mne oblozit pulku vjezdu fosnama, abych neco neurval Editováno: 22. Listopad 2006, autor: krysarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky