Host MichalF Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 no tak vy dva me rikejte neco o lyzovani...kaca ani nevi jak lyze vypadaj a ty uz si to taky matne pamatujes ale ale, na netu je těch obrázků plno s lyžema i když asi bych radši snowboard No jestli na lyzich neumis tak pro Tebe bude snazsi se naucit na prkne nez kdybys na lyzich umela !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 a ses si jista ze to jsou lyze!!!!!! že bych si je spletla se sáněma?? njn, už zase mám blond hlavu - to bude tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No jestli na lyzich neumis tak pro Tebe bude snazsi se naucit na prkne nez kdybys na lyzich umela !!! jak kdo...i kdyz v tomto pripade to bude ouplne jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 a ses si jista ze to jsou lyze!!!!!! že bych si je spletla se sáněma?? njn, už zase mám blond hlavu - to bude tím hmm ze se vubec ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No jestli na lyzich neumis tak pro Tebe bude snazsi se naucit na prkne nez kdybys na lyzich umela !!! jenže pro tu práci si myslím, že lyže by byly vhodnější no uvidíme, jak se tohle zmákne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 jak kdo...i kdyz v tomto pripade to bude ouplne jedno tak každej na to nemůže bejt takovej talentovanej jako TY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 ako sa mame?? No jde to, pracuji pozvolna... A co Ty, jak se máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 jak kdo...i kdyz v tomto pripade to bude ouplne jedno tak každej na to nemůže bejt takovej talentovanej jako TY tos rekla presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 njn, už zase mám blond hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No jde to, pracuji pozvolna... A co Ty, jak se máš ? spím, jím a tak pořád dokola takže pohodička a nabíranda kil ale jsem spokojená a to je to nejdůležitější Co Monča, jak ta se má?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Pekny pekny ... jen ty elektrony vymenit za origo spidery Souhlasím... Jeste bych vymenil zadni kridlo a dal tam origo RS ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 tos rekla presne nikdo neni dokonalej, takze aj ty nekde budes mit mezery v talentu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 jak kdo...i kdyz v tomto pripade to bude ouplne jedno tak každej na to nemůže bejt takovej talentovanej jako TY tos rekla presne Ty voe dyt ty mas obe ruce levy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 jak kdo...i kdyz v tomto pripade to bude ouplne jedno tak každej na to nemůže bejt takovej talentovanej jako TY tos rekla presne Ty voe dyt ty mas obe ruce levy ;-) ale nohy jsou v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 njn, už zase mám blond hlavu no zas tak dobré to není chytlo to decent do zrzava ale blond to místy taky je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 jak kdo...i kdyz v tomto pripade to bude ouplne jedno tak každej na to nemůže bejt takovej talentovanej jako TY tos rekla presne Ty voe dyt ty mas obe ruce levy ;-) ale nohy jsou v pohode No si rad ze dokazes chodit co :-) ? brb ... du si dat s kolegou particku QUAKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 spím, jím a tak pořád dokola takže pohodička a nabíranda kil ale jsem spokojená a to je to nejdůležitější Co Monča, jak ta se má?? No ale zase to s tím jídlem nepřeháněj, ať nemáš look Dimi-Dimi... Monča jede zítra ráno na Slovensko, takže celej víkend mám pro sebe a sobotu bude asi nějaká vypečená akce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Jeste bych vymenil zadni kridlo a dal tam origo RS ;-) Njn, máš recht, origo je origo a poličky na knížky jsou na ostudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No ale zase to s tím jídlem nepřeháněj, ať nemáš look Dimi-Dimi... Monča jede zítra ráno na Slovensko, takže celej víkend mám pro sebe a sobotu bude asi nějaká vypečená akce... taky chystam na sobotu nejou kulturny akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 no zas tak dobré to není chytlo to decent do zrzava ale blond to místy taky je... Blondýýýýnky sladkééééé, to je můůůj sen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 taky chystam na sobotu nejou kulturny akci Kua Jirko... nelákej mi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 taky chystam na sobotu nejou kulturny akci Kua Jirko... nelákej mi... tak to se musi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 tak to se musi ne Kua že bych navštívil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 tak to se musi ne Kua že bych navštívil... no mel bys...trosicku si nakapat do strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No ale zase to s tím jídlem nepřeháněj, ať nemáš look Dimi-Dimi... to je v pohodě - vousy me nerostou a tak prtava nejsem a co se tyce zakulaceni - to prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky