Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hele, neměl bych si nechat na sprint jenom motor a kola? Možná spojený nějakou tyčkou?

ja bych mozna dala pryc aj ty kola - jen na kotoucich to ujedes, ne?? :smich:

Vloženo
To já si klidně i na diskuzním fóru pokecám sám se sebou a ještě se sobě zasměju :D

to se me nastesti netyka... nam to tu nekdy predved at se priucime lol

Vloženo
Pekne poledne a dobrou chut k obidku, jak je lidi, sem tu zase dlouho nebyl ;);):palec2:

zdar pane, stále ještě v zahgraničí nebo již z5 v ČR? -_--_--_--_-

Vloženo
Já nejsem ukecanej, ale když musím odpovídat na tisíce katčiních příspěvků.... :)

dneska je to mene nez tisic :p:p:p:p

Vloženo
no tak tím si nejsem tak jistej, možná bych to už přehnal

a plooooc? lol

Vloženo
no tak tím si nejsem tak jistej, možná bych to už přehnal

a plooooc? lol

No jak bych ti to jenom, to se zase dostáváme k tématu, že jsi ženská a ještě ke všemu blonďatá :smich:

Vloženo
Hele, mně tak skočil jakejsi veterán! Já nechci být veterán, profesionál znělo líp.

zazadej admina at ti tam pisne trebas susenka z Brna (joke) a oni ti to zmeni -_-

Vloženo
No jak bych ti to jenom, to se zase dostáváme k tématu, že jsi ženská a ještě ke všemu blonďatá :smich:

ja to treba pochopim rychleji nez to predesle tema :smich:

Vloženo

Achooj Kaciiii, nazdar Baui, tak jsem si zaze procetl hospodu a koukam, ze je vse jak ma byt :):) , koukam, jak jste ukecany, nejak zaostavam, mel bych zase trochu prispivat do fora :):):)

Vloženo

jo jo lubane -_- jak se jinac mame a co petula??

Vloženo
myslíš že by tam třeba napsal El Speedy de Kingos ?

trebas el speedy de primeros - to je jedno :smich: to co si reknes to tam vetsinou daji lol

Vloženo

trebas el speedy de primeros - to je jedno :smich: to co si reknes to tam vetsinou daji lol

jůůů, tak to já si něco vymyslím :)

Vloženo

El Speedy Gonzales de El Paso lol

Vloženo
co to meleš? :)

tys dal jůůů a ja ten zbytek - si me pripomnel detska leta, ne lol ete mufiiik me tam chybi :p

Vloženo

El Speedy Gonzales de El Paso lol

super! To si tam dám. :specool:

Vloženo
jo jo lubane -_- jak se jinac mame a co petula??

Jo skvjely, Petulka se ma taky skvjele, akorat mi ted boli zoubek, tak bude asi navsteva u dokturka :angry::angry:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...