baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ahoj lubane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ještě zadní okýnko strechu dolu tu připlácne pod lisem aby byl nižší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 hele, neměl bych si nechat na sprint jenom motor a kola? Možná spojený nějakou tyčkou? ja bych mozna dala pryc aj ty kola - jen na kotoucich to ujedes, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 To já si klidně i na diskuzním fóru pokecám sám se sebou a ještě se sobě zasměju to se me nastesti netyka... nam to tu nekdy predved at se priucime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Pekne poledne a dobrou chut k obidku, jak je lidi, sem tu zase dlouho nebyl zdar pane, stále ještě v zahgraničí nebo již z5 v ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no tak tím si nejsem tak jistej, možná bych to už přehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Já nejsem ukecanej, ale když musím odpovídat na tisíce katčiních příspěvků.... dneska je to mene nez tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Hele, mně tak skočil jakejsi veterán! Já nechci být veterán, profesionál znělo líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no tak tím si nejsem tak jistej, možná bych to už přehnal a plooooc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no tak tím si nejsem tak jistej, možná bych to už přehnal a plooooc? No jak bych ti to jenom, to se zase dostáváme k tématu, že jsi ženská a ještě ke všemu blonďatá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Hele, mně tak skočil jakejsi veterán! Já nechci být veterán, profesionál znělo líp. zazadej admina at ti tam pisne trebas susenka z Brna (joke) a oni ti to zmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No jak bych ti to jenom, to se zase dostáváme k tématu, že jsi ženská a ještě ke všemu blonďatá ja to treba pochopim rychleji nez to predesle tema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Achooj Kaciiii, nazdar Baui, tak jsem si zaze procetl hospodu a koukam, ze je vse jak ma byt , koukam, jak jste ukecany, nejak zaostavam, mel bych zase trochu prispivat do fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslíš že by tam třeba napsal El Speedy de Kingos ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jo jo lubane jak se jinac mame a co petula?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslíš že by tam třeba napsal El Speedy de Kingos ? trebas el speedy de primeros - to je jedno to co si reknes to tam vetsinou daji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Pekne poledne a dobrou chut k obidku, jak je lidi, sem tu zase dlouho nebyl Nazdarek, dej si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslíš že by tam třeba napsal El Speedy de Kingos ? trebas el speedy de primeros - to je jedno to co si reknes to tam vetsinou daji jůůů, tak to já si něco vymyslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 juuu a hele, bude nedele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 co to meleš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslíš že by tam třeba napsal El Speedy de Kingos ? trebas el speedy de primeros - to je jedno to co si reknes to tam vetsinou daji jůůů, tak to já si něco vymyslím El Speedy Gonzales de El Paso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Mam hlad.Jdu na papu.Zatim dobrou chut kuju už su tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 co to meleš? tys dal jůůů a ja ten zbytek - si me pripomnel detska leta, ne ete mufiiik me tam chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslíš že by tam třeba napsal El Speedy de Kingos ? trebas el speedy de primeros - to je jedno to co si reknes to tam vetsinou daji jůůů, tak to já si něco vymyslím El Speedy Gonzales de El Paso super! To si tam dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jo jo lubane jak se jinac mame a co petula?? Jo skvjely, Petulka se ma taky skvjele, akorat mi ted boli zoubek, tak bude asi navsteva u dokturka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky