Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 počky a co to vůbec znamená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jo skvjely, Petulka se ma taky skvjele, akorat mi ted boli zoubek, tak bude asi navsteva u dokturka mno ale zas te to pak nebude bolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslíš že by tam třeba napsal El Speedy de Kingos ? trebas el speedy de primeros - to je jedno to co si reknes to tam vetsinou daji jůůů, tak to já si něco vymyslím El Speedy Gonzales de El Paso super! To si tam dám. Jen esli to nebude moc dlouhy, ale snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Hele, mně tak skočil jakejsi veterán! Já nechci být veterán, profesionál znělo líp. zazadej admina at ti tam pisne trebas susenka z Brna (joke) a oni ti to zmeni to by se i hodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 to by se i hodilo pozor na svalovce bordgiii, malem me tu snedl kdyz sem napsla paratko - to je od susenky jen kousicek do prava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 super! To si tam dám. nebo El Speedy de Trubiroh de OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vy jste ale, člověk na chvilku odejde a už to jede. Vás myslím srovnám do latě!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vy jste ale, člověk na chvilku odejde a už to jede. Vás myslím srovnám do latě!! my se nedame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Vy jste ale, člověk na chvilku odejde a už to jede. Vás myslím srovnám do latě!! Pockej az budes na sprintu, Ti rozkradem to vyhazeny z auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 si k tomu postavím hlídače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 si k tomu postavím hlídače ja se hlasim dobrovolne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 hojiiiik Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Krysarr: raději mi přelož co znamená ten název co jsi posílal. Není to něco jako že jsem hňup?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak jsem se zcela neplánovaně vracel ze SRN až dnes a bohužel večer musím jet znovu do Lugana (kde se mluví italsky ), takže děs běs... Mimo to v celý Německu v kuse leje, takže jsem si dnes přivezl nehorázně zašukaný vůz, no Krysarr hadra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 si k tomu postavím hlídače ja se hlasim dobrovolne Jasne, nasadime svy lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 si k tomu postavím hlídače ja se hlasim dobrovolne To bych k tomu postavil tu pravou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 na te svetle to ale spidi neni tak videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Krysarr: raději mi přelož co znamená ten název co jsi posílal. Není to něco jako že jsem hňup?? Neee, jen ze si Speedy Gonzales z El Pasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Jasne, nasadime svy lidi se budem stridat v hlidani, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 To bych k tomu postavil tu pravou toz snad nejakeho levaka si k temu nepostavis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 na te svetle to ale spidi neni tak videt Ahoj Kači, no to je zase výhoda světlé barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak jsem se zcela neplánovaně vracel ze SRN až dnes a bohužel večer musím jet znovu do Lugana (kde se mluví italsky ), takže děs běs... Mimo to v celý Německu v kuse leje, takže jsem si dnes přivezl nehorázně zašukaný vůz, no Krysarr hadra... Zdar jak svina, tak to zadna slast No, koukam, ze sem vyjimecne i cistsi, ale ne o moc Jeste sem to neumyl z tech prutrzi cestou z Hrvatsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 zdarec bando tak jsem z5 a už i poo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak jsem se zcela neplánovaně vracel ze SRN až dnes a bohužel večer musím jet znovu do Lugana (kde se mluví italsky ), takže děs běs... Mimo to v celý Německu v kuse leje, takže jsem si dnes přivezl nehorázně zašukaný vůz, no Krysarr hadra... nazdárek turisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ahoj Kači, no to je zase výhoda světlé barvy... tohle je fotka z unora - hnus... nevyhoda tmavych barev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky