Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 nazdárek turisto Ahoj ctihodný otče, jak je na jihu Moravy...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 zdarec bando tak jsem z5 a už i poo a co bylo dnes dobreho na O? jinac ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak jsem se zcela neplánovaně vracel ze SRN až dnes a bohužel večer musím jet znovu do Lugana (kde se mluví italsky ), takže děs běs... Mimo to v celý Německu v kuse leje, takže jsem si dnes přivezl nehorázně zašukaný vůz, no Krysarr hadra... Zdar Lubo , soráč že sem tak vyvolával, ale pak mě napadlo, že jsi ještě mimo ČR safra safra s tím časem je to teda mazec , ale jinak vítej doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tohle je fotka z unora - hnus...nevyhoda tmavych barev... Brďo, se zimou na mě nechoď.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ahoj ctihodný otče, jak je na jihu Moravy...? střídavě oblačno, občas chcanec nečekanec jako zrovna před chvilkou počkat...a Ty jsi kde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Brďo, se zimou na mě nechoď.... hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Zdar Lubo , soráč že sem tak vyvolával, ale pak mě napadlo, že jsi ještě mimo ČR safra safra s tím časem je to teda mazec , ale jinak vítej doma Ahoj Rade, já se Ti moc omlouvám, ale jak šéf zjistil, co se kuje, tak je jak utrženej z řetězu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 zdarec bando tak jsem z5 a už i poo a co bylo dnes dobreho na O? jinac ahoooj dnes jen polehku dvojtá porce těstovinového salátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 fuj fuj, zima nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 střídavě oblačno, občas chcanec nečekanec jako zrovna před chvilkou počkat...a Ty jsi kde?? Teď už konečně doma, ale né na dlouho... Já jen, jestli se mám jet vykoupat do Znojma, ale asi je to pasé, což... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tohle je fotka z unora - hnus...nevyhoda tmavych barev... Brďo, se zimou na mě nechoď.... jestli dobře vidím, tak máš nasráno na kapotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jestli dobře vidím, tak máš nasráno na kapotě Ale brutálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 fuj fuj, zima nee ale jooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Teď už konečně doma, ale né na dlouho... Já jen, jestli se mám jet vykoupat do Znojma, ale asi je to pasé, což... tak leda v neoprénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ahoj Rade, já se Ti moc omlouvám, ale jak šéf zjistil, co se kuje, tak je jak utrženej z řetězu... V poho, akorát brzo z šéfa udělám enucha a utrhnu mu kule kdyžtak mi pisni alternativní termín jestli ještě nějakej a nebo to hold bude muset vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak leda v neoprénu Koukám na webcam a vidím tam nějakého ráchajícího se odvážlivce (otužilce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak leda v neoprénu Koukám na webcam a vidím tam nějakého ráchajícího se odvážlivce (otužilce) odvážlivec...otužilec...wůůůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 už zase chčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak jsem to nafotil zblízka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 A ještě RS nárazník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 už zase chčije Čéče u nás je fčíl azůůůro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 to by se i hodilo pozor na svalovce bordgiii, malem me tu snedl kdyz sem napsla paratko - to je od susenky jen kousicek do prava klacek do huby se dá zapříčit vždycky, mjusíš si umět poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 odvážlivec...otužilec...wůůůl no tak to je přesný - ikdyž u nás též slunečno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 klacek do huby se dá zapříčit vždycky, mjusíš si umět poradit ja nerada nasili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 A ještě RS nárazník... no to je fakt hnus pane řediteli, kentus jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky