BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 nema takhle na rychlo někdo foto loga elegance? E L E G A N C E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 No tak nic nóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Tak Bade,doufam,ze dneska uz se na me Ceska Posta usmeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Tak Bade,doufam,ze dneska uz se na me Ceska Posta usmeje já taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Tak tobe uz to muze byt jedno,aĺe co si pocnu ja? Ja se porad tesim a pak jsem zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 česká pošta - někdy čumim je to tu do druheho dne a někdy se to sere i tyden, hold česká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 česká pošta - někdy čumim je to tu do druheho dne a někdy se to sere i tyden, hold česká... Czezkou poštu nebrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 česká pošta - někdy čumim je to tu do druheho dne a někdy se to sere i tyden, hold česká... Czezkou poštu nebrat... kdyz ono to nekdy jinak nende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Gde ste fšecííí...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 A hele, známý firmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 nj to je krasavicnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 nj to je krasavicnik Jj Baui, mooooc pěkný, ale řekl bych, že ty 20" kolča jsou pro oktu až moc, devatenáctky úplně stačí, asi jako téhle Boře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 nj to je krasavicnik Jj Baui, mooooc pěkný, ale řekl bych, že ty 20" kolča jsou pro oktu až moc, devatenáctky úplně stačí, asi jako téhle Boře... samej mazel jj souhlas 20 moc...muj ideal 17-18 a auticko trosicku slozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 byla na prodej na ebay, začinala na 12 000EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 samej mazel jj souhlas 20 moc...muj ideal 17-18 a auticko trosicku slozit Zkus Jirko ty kratší pružiny, těch minus 35 nebo 40 mm je tak akorát, docela slušnej kompromis, je to nižší, tužší, ale dá se stím v pohodě jezdit. Já si na ty Eibachy nemůže stěžovat, včera dopoledne jsem najezdil asi 170 km po okreskách na Vysočině a vyloženě se těsím, až se tam ty Eibachy na jaře vrátí, i s novejma tlumičama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 byla na prodej na ebay, začinala na 12 000EUR Faktiš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 lubo co myslíš slušely by oktule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 byla na prodej na ebay, začinala na 12 000EUR Faktiš...? jj,ale nesledoval jsem ji do konce tak nevím zda ji udal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 lubo co myslíš slušely by oktule? Jj, Tomasony jsou mňááám... Hele, to je ZEBRYNK, co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 samej mazel jj souhlas 20 moc...muj ideal 17-18 a auticko trosicku slozit Zkus Jirko ty kratší pružiny, těch minus 35 nebo 40 mm je tak akorát, docela slušnej kompromis, je to nižší, tužší, ale dá se stím v pohodě jezdit. Já si na ty Eibachy nemůže stěžovat, včera dopoledne jsem najezdil asi 170 km po okreskách na Vysočině a vyloženě se těsím, až se tam ty Eibachy na jaře vrátí, i s novejma tlumičama... a tlumice mas jaky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 lubo co myslíš slušely by oktule? Jj, Tomasony jsou mňááám... Hele, to je ZEBRYNK, co...? přesně tak a v 18" za 4290,- máš přehled to koupil od telekoma a byl v sobotu v hypernově ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a tlumice mas jaky?? Aktuálně Monroe Senzatracc a na jaře budou pravděpodobně Bilstein B6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a tlumice mas jaky?? Aktuálně Monroe Senzatracc a na jaře budou pravděpodobně Bilstein B6 no pekne pane...no popremyslim nad tim...ale nejak poladit by to chtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 přesně tak a v 18" za 4290,- máš přehled to koupil od telekoma a byl v sobotu v hypernově ne? Fotil jsem si ty Tomasony na jedné oktávce v Mimoni, vypadaly moc pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Fotil jsem si ty Tomasony na jedné oktávce v Mimoni, vypadaly moc pěkně... tak příležitostně vyštrachej foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky