Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 tak příležitostně vyštrachej foto Se na tym pracovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 to bylo na té zprasené oktuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 to bylo na té zprasené oktuli Jj, na té všeliaké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Helou kolegové, jak tady žijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Helou kolegové, jak tady žijete Čao Franku, docela na pohodu... Co nového u Tebe...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Helou kolegové, jak tady žijete Čao Franku, docela na pohodu... Co nového u Tebe...? Zdar Spidi, henkáj totkáj jedno na mně Jinak nového ani nic moc, ale asi 3 týdny jsem teď nestíhal ani vlastní s...í Lidi jsou prostě nepoučitelní a shání zimní gumy vždycky až opravdu začne zima ( a to vlastně ještě nezačala ) a k tomu ještě nedostatek na trhu kvůli němčourům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Zdar Spidi, henkáj totkáj jedno na mně Jinak nového ani nic moc, ale asi 3 týdny jsem teď nestíhal ani vlastní s...í Lidi jsou prostě nepoučitelní a shání zimní gumy vždycky až opravdu začne zima ( a to vlastně ještě nezačala ) a k tomu ještě nedostatek na trhu kvůli němčourům... Díkec moc, večer si snad dám i nějaký to real... Njn, s těma gumama je to fakt, přes víkend jsem se hrabal v pár autech u táty v dílně a koukal jsem, že skoro všechno bylo na letních... Ale na příští zimu si u Tebe taky něco vyberu, chtěl bych 205/55 R16 a nejraděj od Continentalu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Díkec moc, večer si snad dám i nějaký to real... Njn, s těma gumama je to fakt, přes víkend jsem se hrabal v pár autech u táty v dílně a koukal jsem, že skoro všechno bylo na letních... Ale na příští zimu si u Tebe taky něco vyberu, chtěl bych 205/55 R16 a nejraděj od Continentalu... Jo, pak se nějak domluvíme Co ty, ještě toliko cestuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Jo, pak se nějak domluvíme Co ty, ještě toliko cestuješ? Jasně, no a na jaře si vezmu ty Contisporty 205/50 R17... Jj, pořád jezdím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a sem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a sem tu Takže Bady, stroj je na prodej, co s tím uděláme...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a sem tu Takže Bady, stroj je na prodej, co s tím uděláme...? napíšeme vittovi at nám ho koupí lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 napíšeme vittovi at nám ho koupí lol To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 napíšeme vittovi at nám ho koupí lol To by šlo... je to nádhera, jsem fakt zvědav jestli se udá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 je to nádhera, jsem fakt zvědav jestli se udá jj, nápodobně... Hele Bady, jsou k mání leštěný ASA AR1 v osmnáctce za 16.500,- Kč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a sem tu Takže Bady, stroj je na prodej, co s tím uděláme...? napíšeme vittovi at nám ho koupí lol Co co??? Bude klubový dostavník??? Zdar Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Hele Bady, jsou k mání leštěný ASA AR1 v osmnáctce za 16.500,- Kč... to mě nedělej a kdé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Co co??? Bude klubový dostavník??? Zdar Bady Já bych byl pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Co co??? Bude klubový dostavník??? Zdar Bady čao Franku, no byl by to luxusní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Zajímavej kombíček na Ebay... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Co co??? Bude klubový dostavník??? Zdar Bady čao Franku, no byl by to luxusní kousek Jj, přezůvky sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Jj, přezůvky sebou No kdyby jen to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 to mě nedělej a kdé ? v bazaru na www.autotuning.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Zajímavej kombíček na Ebay... Pěkný, ale ty černě lakované kolca nějak nemusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky