Šakal Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Dobry večer ako pozeram tak zase je tu prazdno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 ja jsem taky uz jednou zpusobil obecne ohrozeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 ja jsem taky uz jednou zpusobil obecne ohrozeni No kdyby jenom jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 ja jsem taky uz jednou zpusobil obecne ohrozeni Jenze to si uklouz, tohle bylo ciste nedani prednosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ale byla to moje vina tak jako tak. Sice jsem nemohl vedet,ze pod 30-ti cm snehu je zrcadlo,ale dobrej ridic nebouraHodne dobrej ani neni nabouran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ale byla to moje vina tak jako tak. Sice jsem nemohl vedet,ze pod 30-ti cm snehu je zrcadlo,ale dobrej ridic nebouraHodne dobrej ani neni nabouran Ser na to, stane se... Raděj dáme škopek a budeme myslet na samá pozitiva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 toz to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ale byla to moje vina tak jako tak. Sice jsem nemohl vedet,ze pod 30-ti cm snehu je zrcadlo,ale dobrej ridic nebouraHodne dobrej ani neni nabouran Neco na tom je, ale clovek se pouci. Hlavne, ze si v cajku A jak psal Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ted mi akorat doslo, ze sem 8.11. ani neoslavil, ze mam ridicak 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ted mi akorat doslo, ze sem 8.11. ani neoslavil, ze mam ridicak 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ted mi akorat doslo, ze sem 8.11. ani neoslavil, ze mam ridicak 10 let Nez mi ho vemou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 looucim se kamaradi,dobrou moč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Jen blbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 ja jsem taky uz jednou zpusobil obecne ohrozeni Jenze to si uklouz, tohle bylo ciste nedani prednosti Asi za to mohli oba řidiči protože na tom místě je 40cítka a to by se nic nestalo. Teď je to tam uzavřené a odklízejí to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 ja jsem taky uz jednou zpusobil obecne ohrozeni Jenze to si uklouz, tohle bylo ciste nedani prednosti Asi za to mohli oba řidiči protože na tom místě je 40cítka a to by se nic nestalo. Teď je to tam uzavřené a odklízejí to No jo no, to je pak tezky s nema Ted sem koukal na ruzny dopravni informacni portaly, ale uz asi nikde nikdo neni, ani ne zeleny vlne nic neni, teda je, ale ne tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 A vůbec se to tady nehéééébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 A nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Dobré ránko Ahoj Kaci !!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Zdaj Cus pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Ahoj Kaci !!! ;-) Ahojky jo pro ty co to ještě neví a zůčastní se pátečního srazu - nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 bre rano Cus pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky