Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 klacek do huby se dá zapříčit vždycky, mjusíš si umět poradit ja nerada nasili to není násilí jen vložíš a zapřeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no to je fakt hnus pane řediteli, kentus jak sviňa Njn, jen co se najím, tak to půjde na mytíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 fuj fuj, zima nee ale jooo V pravo je kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 to není násilí jen vložíš a zapřeš kdyz chlapi se umej branit a nerada bych pouzila uder primo do varlatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 V pravo je kdo? baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 aha, tak fajn... hned poznám o člena víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 kdyz chlapi se umej branit a nerada bych pouzila uder primo do varlatek no v tomto případku by žádná škoda nebyla,ale nevím jak nby to nesla jeho přítule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 aha, tak fajn... hned poznám o člena víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 V pravo je kdo? Že by Baui... Tak co, jak jsi dopadl na úřadu Vládi...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Njn, jen co se najím, tak to půjde na mytíčko... Tak k tomu bych se chtěl taky dostat,ale vidím to tak na víkend nejdříve, proč má den jen 24hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no v tomto případku by žádná škoda nebyla,ale nevím jak nby to nesla jeho přítule proto jsem ustoupila a radeji napsala ze je svalovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no v tomto případku by žádná škoda nebyla,ale nevím jak nby to nesla jeho přítule proto jsem ustoupila a radeji napsala ze je svalovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 co to vidi oci me...baui na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Dopadl jsem dobře, jenom jsem vytočil paní policistku, pravník mi řekl co mám povídat a případně mi všechno diktoval. Na fotce jsem schovanej ve foliichm takže jsem ve velké tmě a sluneční clona mi schovala oči a nos. Takže na fotce mě nikdo nepozná, paní policistka teda tvrdila, že jsem to já, kvůli tomu jsem to ještě teda nechal jít správního řízení, ale odvolal jsem se na osobu blízkou. A naštěstí jsem rychlost překročil jenom o 32km/h, což není o papíry..... Takže jsem vysmátý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 fuj fuj, zima nee ale jooo V pravo je kdo? ten nejvyšší z nejvyšších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Dopadl jsem dobře, jenom jsem vytočil paní policistku, pravník mi řekl co mám povídat a případně mi všechno diktoval. Na fotce jsem schovanej ve foliichm takže jsem ve velké tmě a sluneční clona mi schovala oči a nos. Takže na fotce mě nikdo nepozná, paní policistka teda tvrdila, že jsem to já, kvůli tomu jsem to ještě teda nechal jít správního řízení, ale odvolal jsem se na osobu blízkou. A naštěstí jsem rychlost překročil jenom o 32km/h, což není o papíry..... Takže jsem vysmátý a na ty folie nic nerikali?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No na to nemá paní za přepážkou co říkat. Jenom držet hubu a krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Dopadl jsem dobře, jenom jsem vytočil paní policistku, pravník mi řekl co mám povídat a případně mi všechno diktoval. Na fotce jsem schovanej ve foliichm takže jsem ve velké tmě a sluneční clona mi schovala oči a nos. Takže na fotce mě nikdo nepozná, paní policistka teda tvrdila, že jsem to já, kvůli tomu jsem to ještě teda nechal jít správního řízení, ale odvolal jsem se na osobu blízkou. A naštěstí jsem rychlost překročil jenom o 32km/h, což není o papíry..... Takže jsem vysmátý No tak to je v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ten nejvyšší z nejvyšších to sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 zima neee anebo poznejte 7 rozdilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No na to nemá paní za přepážkou co říkat. Jenom držet hubu a krok. dobre ze to vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 takže ještě chvíli budu brázdit naše silnice, bojte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 paní byla strašně natěšená jak viděla tu rychlost a vůbec, ale jsem jí řekl osoba blízka a já nee tak vztekle práskla tužkou o stůl a rychle odešla kamsi dozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky