Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Bobík je nějaké ftipné k snídani měl ovesnou vtipnou kaši hoď tam radši -_- -_- tak jedno sváteční bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ja se rozcilovat neumiiiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 kýbl už se nese dík hodná holka ty aby sis nepřidal, že... jdete oba do háááje tak hodný holčině se musí poděkovat, když uklízí za někoho jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ja se rozcilovat neumiiiim vždyť ti říkám, že spíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 shit s Cácorkou - ju asi pujdu na ten druhy konec republiky shodit ze skaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak hodný holčině se musí poděkovat, když uklízí za někoho jinýho ona je totiz strasny prase - neustale za ni neco uklizim a zehlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 nespím, nesním, jen se usmívám a nestíhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 shit s Cácorkou - ju asi pujdu na ten druhy konec republiky shodit ze skaly néééé je to hodná holka , ale zápas v blátě by mohl proběhnout kdy a kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Cácorka: jak prase - kua kdo me tu posledne nechal pamatku pred barakem??? No Frajerko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak hodný holčině se musí poděkovat, když uklízí za někoho jinýho ona je totiz strasny prase - neustale za ni neco uklizim a zehlim njn, jen zachrochtat viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 já se peru ráda a ona asi ne, je totiž jak párátko - by jen vesla do toho blata a uz by byla na zemi a v nem nemá žádnou stabilitu :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 nespím, nesním, jen se usmívám a nestíhám nestíháš? to chce práci a neválej se v posteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 chro chro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Cácorka: jak prase - kua kdo me tu posledne nechal pamatku pred barakem??? No Frajerko?? ti dala nějakej dáreček co to říkám, že je to hodná holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 já se peru ráda a ona asi ne, je totiž jak párátko - by jen vesla do toho blata a uz by byla na zemi a v nem nemá žádnou stabilitu :smich: a to chce právě ověřit praxí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Katka: tak tos děvče u mě skončila. takový uražky tady... mám 75 kilo a ne jak ty 60, takze drz pusinku, ano?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 chro chro jen doplním, že se jedná a doslovnou slovní odpověď Katčinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dáreček?? ne, nedala me dáreček - udělala mi tu ostudu před sousedama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Katka: tak tos děvče u mě skončila. takový uražky tady... mám 75 kilo a ne jak ty 60, takze drz pusinku, ano?? hmmm 15 kilo, sen jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dáreček?? ne, nedala me dáreček - udělala mi tu ostudu před sousedama... tjo, pozdravila je a ty je nezdravíš, tak jsi teď za nevychovanou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 jí říkám, že je hubená ale ona si nedá říct a furt do sebe cpe tu zeleninu... ble Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 jí říkám, že je hubená ale ona si nedá říct a furt do sebe cpe tu zeleninu... ble není nad hovězí gulášek, ten je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tjo, pozdravila je a ty je nezdravíš, tak jsi teď za nevychovanou? tys na to kápl, páč ona je strasne neslusná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Jo guláááášek, a hovězííí, je, mnam, hned bych si dala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tjo, pozdravila je a ty je nezdravíš, tak jsi teď za nevychovanou? tys na to kápl, páč ona je strasne neslusná no jó, to není ale nic novýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky