Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tys na to kápl, páč ona je strasne neslusná byt tebou tak pomlcim, pac to se neděla cacorko jde o to co zdravila maticka zeme ji byla blízká, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Jo guláááášek, a hovězííí, je, mnam, hned bych si dala Katka teď odpadla, hovězí jí nevoní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 no bobíku, ty ses taky stejnej uchylak jako já, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tys na to kápl, páč ona je strasne neslusná byt tebou tak pomlcim, pac to se neděla cacorko jde o to co zdravila maticka zeme ji byla blízká, viď zakopnout může každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 já mám svou zeleninu... hovezi si strčte tamo onamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 no bobíku, ty ses taky stejnej uchylak jako já, že nevím, já už neúchylačím, když se to tam rozpadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 jo zakopnout hehe ani omylem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 já mám svou zeleninu... hovezi si strčte tamo onamo asi za tebou s cácorkou zajedem a vykonáme, když si to přeješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 2 Katka: pak se nediv ze jsi hubenejsi nez ja, kdyz nejis to hoezi maso vytecne 2 Bob: njn, buh uz tam nechodil, což?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 jo zakopnout hehe ani omylem si asi nikdy nezaškobrtla o schůdek, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 matička země - budiž, ale bylo to nutné Katko, takže to tu nerozpytvávej a chovej se slušně - nepohoršuj zdejší mládež!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 2 Katka: pak se nediv ze jsi hubenejsi nez ja, kdyz nejis to hoezi maso vytecne 2 Bob: njn, buh uz tam nechodil, což?? on tam nechodil už nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 o schůdek?? no to fakt ne, ale o vlastní nohu to me neni cizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 matička země - budiž, ale bylo to nutné Katko, takže to tu nerozpytvávej a chovej se slušně - nepohoršuj zdejší mládež!!!! njn, to je celá Katka kazit mladistvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 končím, jdu se věnovat svým králíčkům Ahooooj všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 o schůdek?? no to fakt ne, ale o vlastní nohu to me neni cizi když ji v opilosti vláčíš za sebou, se nediv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 končím, jdu se věnovat svým králíčkům Ahooooj všichni králíčkům?? ty krááááso, dyt má dva křečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 končím, jdu se věnovat svým králíčkům Ahooooj všichni a to je škoda, že odcházíš, vháníš mi slzu do oka, asi ji budu muset zamáčknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) a to je škoda, že odcházíš, vháníš mi slzu do oka, asi ji budu muset zamáčknout aby ses z ní ne..... Editováno: 29. Listopad 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 končím, jdu se věnovat svým králíčkům Ahooooj všichni králíčkům?? ty krááááso, dyt má dva křečky nepoznáš křečka od morčátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a to je škoda, že odcházíš, vháníš mi slzu do oka, asi ji budu muset zamáčknout aby ses z ní ne..... se stane ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 já to poznám, ale cácorka nosí 4dioptrické brýle a do dneska to nepochopila ze je to krecek a krecice... ma to poste za kralicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 sem se zaměstnala Bady, no... odpusť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 sem se zaměstnala Bady, no... odpusť už také končím, spam je sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky