Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 takže ještě chvíli budu brázdit naše silnice, bojte se! Já se nebojím, v ČR najezdím tak 20% svejch km... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Fólie jakože jinak vadí, ale prostě přímo tam to už vůbec neřešila, ještě si z té baby dělal ten právník prdel docela mě to tam i bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 paní byla strašně natěšená jak viděla tu rychlost a vůbec, ale jsem jí řekl osoba blízka a já nee tak vztekle práskla tužkou o stůl a rychle odešla kamsi dozadu bo s timhle nic nenadelaj. maj hold mezeru v zakonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 No na to nemá paní za přepážkou co říkat. Jenom držet hubu a krok. presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja to rikam porad ze nemaj moc sanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Fólie jakože jinak vadí, ale prostě přímo tam to už vůbec neřešila, ještě si z té baby dělal ten právník prdel docela mě to tam i bavilo takze se tesis na pristi setkani, jo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 paní byla strašně natěšená jak viděla tu rychlost a vůbec, ale jsem jí řekl osoba blízka a já nee tak vztekle práskla tužkou o stůl a rychle odešla kamsi dozadu bo s timhle nic nenadelaj. maj hold mezeru v zakonu tady nejde o mezeru v zakonu...ale o to ze je to v ustave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 paní říkala, já tohoto pána na té fotce jasně poznávám. A ten borec na ni, to teda paní policistko, takový oči jako máte vy, bych chtěl mít taky, já tam jenom vidím nějakou černou siluetu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ten její výraz v očích stál fakt za to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tady nejde o mezeru v zakonu...ale o to ze je to v ustave je jedno kde to je, hlavne ze si umime poradit ja to zatim neuplatnovala, takze v tom nemam tolik praxe a kdyz to budu potrebovat tak fim kam se obratit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 paní říkala, já tohoto pána na té fotce jasně poznávám. A ten borec na ni, to teda paní policistko, takový oči jako máte vy, bych chtěl mít taky, já tam jenom vidím nějakou černou siluetu.... koukam, ze byt u policie je taky obcas tvrdy orisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslím, že jsem jí tu její práci hodně znechutil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 paní říkala, já tohoto pána na té fotce jasně poznávám. A ten borec na ni, to teda paní policistko, takový oči jako máte vy, bych chtěl mít taky, já tam jenom vidím nějakou černou siluetu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 koukam, ze byt u policie je taky obcas tvrdy orisek To maj za to....! Mají honit lupiči a zloději a né se starat o to, jak kdo jezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 myslím, že jsem jí tu její práci hodně znechutil myslim, ze jsi nebyl prvni a uz vubec ne posledni co ji to tam takto podal aj s pravnikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 takze se tesis na pristi setkani, jo?? no určitě se těší a ještě až budpou mít k dispozici ostrou fotku a narazí na tu stejnou úřednici to bude radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak babka na urade s tim nic neudela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 To maj za to....! Mají honit lupiči a zloději a né se starat o to, jak kdo jezdí... ja si zatim nestezuji - vetsinou jen napomenuti ci 200, takze je mam aj celkem rada - dobre se s nima povida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 přesně tak, kdyby aspoň ti mešťáci dělali co mají a ne jenom buzerovali řidiče. Jako seděl jsem tam chvilku v té hale a jenom slyšel jak si vychutnávají ty, co špatně stojí na sídlišti, jako např, jedním kolem na obrubníku atd. ani jsem tomu nevěřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no určitě se těší a ještě až budpou mít k dispozici ostrou fotku a narazí na tu stejnou úřednici to bude radosti kdyz si vezme masku misaka, tak je z obliga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 já jsem pod pětikilo ještě nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja si zatim nestezuji - vetsinou jen napomenuti ci 200, takze je mam aj celkem rada - dobre se s nima povida Já jsem platil za celej život je 2 pokuty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 teďka už vím kde ta kamera je, tak vždycky když jedu kolem, ukážu na ni před obličejem to by mě zajímalo jaký z toho budou fotečky. už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 já jsem pod pětikilo ještě nešel. mno tak ja do nich porad neco hustim, a pak kdyz vidi prcka vzadu tak proste jdou na 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 kdyz si vezme masku misaka, tak je z obliga U nás jezdí mikimaus na lokomotivě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky