Vaša Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 aby bylo, hoj Spidi, dáš se mnou kafi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Já už piju Vašo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Bre ranko mladeznici !!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 zdraviiim, ted me poslal link kámoš co se vrátil z essenu tu link na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 zdraviiim, ted me poslal link kámoš co se vrátil z essenu tu link na fotky Pěkné....díky Katko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj všichni Ajóóój Jak je na sev. Moravě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj všichni Ajóóój Jak je na sev. Moravě? Ahoj Pod mrakem jinak dneska zasloužené volno od všeho A jak se vede tobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 zdar sici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj všichni Ajóóój Jak je na sev. Moravě? Ahoj Pod mrakem jinak dneska zasloužené volno od všeho A jak se vede tobě? Tak to se máš, mně se dnes vede bohužel pracovně Ale jinak je to (už) celkem na pohodu, akurát to počasí, takové nijaké-ani zima ani podzim-uspává to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 zdar sici... zdar zdar zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 zdar sici... Ahoj Kubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ahoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Pěkný dobrý večer kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Zdar jak sviňa Spidi -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Zdar jak sviňa Spidi -_- No zdar jak Brno Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 No zdar jak Brno Bady... hoi hoi jak se máme ? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 hoi hoi jak se máme ? -_- Teď už dobře, jsem dopoledne dorazil z Germánska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Teď už dobře, jsem dopoledne dorazil z Germánska takže pohodička a relax u -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 takže pohodička a relax u -_- Teď už jo, mám tady nažhavený nějaký Media... Jinak v práci blbinec, z Bruselu se stahuje výroba G5, u nás nabíhá výroba faceliftový Touranů a připravují se technologie a přípravky pro VW Savanna. No a ve volnějších chvilkách si hrajeme s novýma TT, co chodí z Maďarska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Jinak v práci blbinec, z Bruselu se stahuje výroba G5, u nás nabíhá výroba faceliftový Touranů a připravují se technologie a přípravky pro VW Savanna. No a ve volnějších chvilkách si hrajeme s novýma TT, co chodí z Maďarska... jak stahuje? že linku stěhujou jinam či omezujou počet ks ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 jak stahuje? že linku stěhujou jinam či omezujou počet ks ? V Bruselu komplet končí výroba, pětka se neprodává tak, jak se očekávalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 V Bruselu komplet končí výroba, pětka se neprodává tak, jak se očekávalo... to je pravda, mě osobně nezaujala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 to je pravda, mě osobně nezaujala Mě jo, ale v GTI na dvacetipalcových kolech... Zítra ráno pojedu do Děvínské Nové Vsi, tak budu zase čučet na výrobu Q7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Je tu někdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky