Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 na chatě ( čééétu) byla taky prdel což Ahoj Bady, no co třeba Kocht, kocht, kochtík, kochtíček a kochtoslav...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 njn viva la chat...sme si z kochticka udelali trosicku brej den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 jinak zdravim taky!! jj to bejvaly casy na chatu, to uz tady nektery mlady ani nepamatujou....nasi night party...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 njn viva la chat...sme si z kochticka udelali trosicku brej den.... No to bylo slabý slovo. A dobré bolo tiež: "...jsou tady dva bauráci..." Baurak: Fakt? baurak: kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 , to uz tady nektery mlady ani nepamatujou....nasi night party...... ty starochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Ahoj Bady, no co třeba Kocht, kocht, kochtík, kochtíček a kochtoslav...? nou cement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 nou cement Cemente, už máš nakoupíno pod strom...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 njn viva la chat...sme si z kochticka udelali trosicku brej den.... No to bylo slabý slovo. A dobré bolo tiež: "...jsou tady dva bauráci..." Baurak: Fakt? baurak: kde? no nemelo to chybu.... a kochtici chodili zase vsichni furt jeast, cim to? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 znacka LEGO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 no nemelo to chybu.... a kochtici chodili zase vsichni furt jeast, cim to? :D co na to říct ? Exoti z Kladna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Cemente, už máš nakoupíno pod strom...? pro sebe ano, pro ostatní nikoliv dej nějaký tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 no musim rict, ze sem se u toho v praci paradne bavil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 tak to sem na tom s jeziskem podobne....u nas letos poleti na peruti, takze to nebude moc drahy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 dej nějaký tip Tak mrkej, tohle jsem nakúpil na bunnystore... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 (editace) dej nějaký tip Tak mrkej, tohle jsem nakúpil na bunnystore... to sis udelal peknou radost, no.... ja si ted budu kupovat rs koberecky, ale kazdej sme nejakej... Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: novi37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 to sis udelal peknou radost, no.... ja si ted budu kupovat rs koberecky, ale kazdej sme nejakej... Ty si kupuješ dárky sám pro sebe...? To tě teda lituju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ty tkaničky jsou efektní lubo, to sesmolím i doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ty tkaničky jsou efektní lubo, to sesmolím i doma No to bych prosil, ani se neptej, kolik jsem za to vysolil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 No to bych prosil, ani se neptej, kolik jsem za to vysolil... to je tak vždycky, čím míň toho je, tim víc to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 (editace) to sis udelal peknou radost, no.... ja si ted budu kupovat rs koberecky, ale kazdej sme nejakej... Ty si kupuješ dárky sám pro sebe...? To tě teda lituju... bohuzel jo, pac nikdo neni tak hodnej, aby mi koupit darky, ktere se mi libi, takze si vetsinou musim delat radost sam, jinak si doufam pochopil, ze to bylo mysleno jako zcela nemistnej a hloupej joke... Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: novi37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 to je tak vždycky, čím míň toho je, tim víc to stojí Njn, klasika. Hele pověřil jsem mladou, aby vyčistila ty Eibachovic pružiny, aby nezašpinily ty nový tlumiče a normálně vypadají, ajko by nikdy nebyly na autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Hele pověřil jsem mladou, aby vyčistila ty Eibachovic pružiny, aby nezašpinily ty nový tlumiče a normálně vypadají, ajko by nikdy nebyly na autě... zn. nové kvalitní povrchovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 zn. nové kvalitní povrchovka Jj... No a taky má teď v dlouhodobé zápůjčce z agentury átrojku, tak na ní vyšívala s wapkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 No a taky má teď v dlouhodobé zápůjčce z agentury átrojku, tak na ní vyšívala s wapkou... vyšívala to trenuje na tu A80C ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 to trenuje na tu A80C ne? Tu už má z léta natrénovanou... Ale nic jsem neřekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky