Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahojda kolego ;)

jak se mame ;)

Ale jo, v rámci možností, dopoledne jsem byl na Slovensku a teď už je relax... ;)

copak jsi delal na Slovaci...ja jsem porad v praci...ale dokonce roku mam naplanovanych asi 8dni dovoleny tak ze to ted bude volnejsi ;)

Vloženo
copak jsi delal na Slovaci...ja jsem porad v praci...ale dokonce roku mam naplanovanych asi 8dni dovoleny tak ze to ted bude volnejsi ;)

V Děvínské Nové Vsi ve VW Slowakia ;)

Vloženo

V Děvínské Nové Vsi ve VW Slowakia ;)

tak to potom joooo ;)

jak mate v Tisnove ;)

Vloženo
Ahoj Spidi a Franku, nééé spíš se všici ženou do centra nakupovat a kapanek to nezvládaj :):wacko:

Tak to jsem viděl včera odpoledne v Brně... :angry:

Vloženo
Ahoj Spidi a Franku, nééé spíš se všici ženou do centra nakupovat a kapanek to nezvládaj :):wacko:

jo známe, Brno je to samé...a někdy i bez vánočních nákupů :(

Vloženo
v praze je asi miliarda mega obchodnich center...nikdy se nikde neda normalne zaparkovat...neco neskutecnyho co se zde deje :disgust:

Njn... ...šak víme... :huh:

Vloženo

jako normálka, 24tého ráno zajedu, nakoupím si v klidku, jediné co musím koupit dopředu je balící papír, ten už neměli minulej rok :D

Vloženo
jako normálka, 24tého ráno zajedu, nakoupím si v klidku, jediné co musím koupit dopředu je balící papír, ten už neměli minulej rok :D

Hmm, taky řešení... :palec2:

Kua kam zmizel ten Bluefrog...?

Vloženo
Tady jsem, mel jsem nejake vyrizovani

Tady jsem Ti vyrobil obrázek do avataru, ten Tvůj je hrozně rozsypanej.... ;)

Diky diky, tento mam taky, ale nechtel jsem tam mit ty ruce, casem pridam svoji Koktu az si ji nafotim.

Vloženo
Dekuju za poslani, uz to je vymenene. -_-

Nemáš zač, kdybych teď neměl tolik práce, tak bych si s tím víc pohrál...

Snad večer, to bych k tomu chvíli sedl... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...