Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 kurnik v ostravě dneska slušná zácpa ahoj všem -_- -_- Zdar jak Brno Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 ahojda kolego jak se mame Ale jo, v rámci možností, dopoledne jsem byl na Slovensku a teď už je relax... copak jsi delal na Slovaci...ja jsem porad v praci...ale dokonce roku mam naplanovanych asi 8dni dovoleny tak ze to ted bude volnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 copak jsi delal na Slovaci...ja jsem porad v praci...ale dokonce roku mam naplanovanych asi 8dni dovoleny tak ze to ted bude volnejsi V Děvínské Nové Vsi ve VW Slowakia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 kurnik v ostravě dneska slušná zácpa ahoj všem -_- -_- zdary vary Bady to ste tam jako všichni něco blbýho snědli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 copak jsi delal na Slovaci...ja jsem porad v praci...ale dokonce roku mam naplanovanych asi 8dni dovoleny tak ze to ted bude volnejsi V Děvínské Nové Vsi ve VW Slowakia tak to potom joooo jak mate v Tisnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 to ste tam jako všichni něco blbýho snědli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 tak to potom joooo jak mate v Tisnove Zataženo, potemněno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 tak to potom joooo jak mate v Tisnove Zataženo, potemněno... hmm to vidim i tady kdyz kouknu z okna uz aby zaclo mrznout kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ahoj Spidi a Franku, nééé spíš se všici ženou do centra nakupovat a kapanek to nezvládaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ahoj Spidi a Franku, nééé spíš se všici ženou do centra nakupovat a kapanek to nezvládaj Tak to jsem viděl včera odpoledne v Brně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ahoj Spidi a Franku, nééé spíš se všici ženou do centra nakupovat a kapanek to nezvládaj jo známe, Brno je to samé...a někdy i bez vánočních nákupů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 v praze je asi miliarda mega obchodnich center...nikdy se nikde neda normalne zaparkovat...neco neskutecnyho co se zde deje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 v praze je asi miliarda mega obchodnich center...nikdy se nikde neda normalne zaparkovat...neco neskutecnyho co se zde deje Njn... ...šak víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jako normálka, 24tého ráno zajedu, nakoupím si v klidku, jediné co musím koupit dopředu je balící papír, ten už neměli minulej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jako normálka, 24tého ráno zajedu, nakoupím si v klidku, jediné co musím koupit dopředu je balící papír, ten už neměli minulej rok Hmm, taky řešení... Kua kam zmizel ten Bluefrog...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Tady jsem, mel jsem nejake vyrizovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Tady jsem, mel jsem nejake vyrizovani Tady jsem Ti vyrobil obrázek do avataru, ten Tvůj je hrozně rozsypanej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Tady jsem, mel jsem nejake vyrizovani Tady jsem Ti vyrobil obrázek do avataru, ten Tvůj je hrozně rozsypanej.... Diky diky, tento mam taky, ale nechtel jsem tam mit ty ruce, casem pridam svoji Koktu az si ji nafotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Tak a je tam, preci jen jsem si to rozmyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Diky diky, tento mam taky, ale nechtel jsem tam mit ty ruce O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 kua že to ty náhledy tak blbě deformuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Jo, a neukládej si ten náhled, ale obrázek po rozkliku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 kua že to ty náhledy tak blbě deformuje Jj, všiml jsem si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Diky diky, tento mam taky, ale nechtel jsem tam mit ty ruce O.K. Dekuju za poslani, uz to je vymenene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Dekuju za poslani, uz to je vymenene. Nemáš zač, kdybych teď neměl tolik práce, tak bych si s tím víc pohrál... Snad večer, to bych k tomu chvíli sedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky