Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Dekuju za poslani, uz to je vymenene. Nemáš zač, kdybych teď neměl tolik práce, tak bych si s tím víc pohrál... Snad večer, to bych k tomu chvíli sedl... Dekuju moc, takhle to bohate staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Dekuju moc, takhle to bohate staci. O.K. OT: Kluci, myslíte, že bych měl dát svoji oktu do tématu Vaše Octavie...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Kluci, myslíte, že bych měl dát svoji oktu do tématu Vaše Octavie...? jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jistě A próóóóč, sériovky nebrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 A próóóóč, sériovky nebrat... jak seriovka,to určo, a stejně je to pro všechny vozidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jak seriovka,to určo, a stejně je to pro všechny vozidla No ale každej tam má vypsaný hafo úprav...!!! No možná tam nějaká kvalitativní změna je... Fotky před na začátku a ve finále drobných kosmetických úprav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 v praze je asi miliarda mega obchodnich center...nikdy se nikde neda normalne zaparkovat...neco neskutecnyho co se zde deje Ja ted trochu chodil dopoledne nebo pred zavirackou a nemel sem nejmensi problem, nastesti mam darecky uz z listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jistě A próóóóč, sériovky nebrat... I seriovka je auto, nebo ne? Taky mam seriovku a upravenejch jen par drobnosti treba budiky, casem bude dalsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jistě A próóóóč, sériovky nebrat... I seriovka je auto, nebo ne? Taky mam seriovku a upravenejch jen par drobnosti treba budiky, casem bude dalsi. Jasne Spidimane, nacpi ji tam az po kulky, at je na co se koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Jasne Spidimane, nacpi ji tam az po kulky, at je na co se koukat Já to nechám asi až na jaro, ještě budou nějaké změny... A je potřeba to řádně nafotit na tom podvozku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Já to nechám asi až na jaro, ještě budou nějaké změny... A je potřeba to řádně nafotit na tom podvozku... já taktéž, par věcí je v plánu tak uvidime zda se povede ps. počítej na jaro že dovezu ty věci na lak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 ps. počítej na jaro že dovezu ty věci na lak Počítám hlavně s těma lištama... Teď po té letošní raně jsem tu přední stříkal sám a ač samochvála smrdí, je lepší než ty ostatní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Počítám hlavně s těma lištama... Teď po té letošní raně jsem tu přední stříkal sám a ač samochvála smrdí, je lepší než ty ostatní... jo lišty jasna věc, bočni koupim new pak kličky, axon střechu.... a dal uvidime máš to pěkný celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 jo lišty jasna věc, bočni koupim new pak kličky, axon střechu.... a dal uvidime máš to pěkný celý Jaký kličky...? Díkec... Tahle fotka se mě hrozně líbí, ten fialovej odlesk zapadajícího slunka na 16 dní starým laku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Jaký kličky...?Díkec... Tahle fotka se mě hrozně líbí, ten fialovej odlesk zapadajícího slunka na 16 dní starým laku... hele skoro jak mněňavka co? kličky=kliky dveřní venkovni hnusné černé plastové bléé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 hele skoro jak mněňavka co? kličky=kliky dveřní venkovni hnusné černé plastové bléé Jj, perleť hadra... Kliky nekupuj, mám ještě 5 kusů (dvě od Tebe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Jj, perleť hadra... Kliky nekupuj, mám ještě 5 kusů (dvě od Tebe) já koupil na ebay tydle v nějaké "měnavce" někdy už před rokem ale jednu vemu do foroty navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 já koupil na ebay tydle v nějaké "měnavce" někdy už před rokem ale jednu vemu do foroty navíc Jj, ty jsou z Leona, týpek dával kliky z A6... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Jj, ty jsou z Leona, týpek dával kliky z A6... tak to je dobrý hlavně psal octavia atd. silver a hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 tak to je dobrý hlavně psal octavia atd. silver a hovno Njn, já toho Leona možná někde vyhrábnu, je to V6... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ty woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 ty kokso, 20cky jak vyšitý s poklicou vod hrnca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 ty kokso, 20cky jak vyšitý s poklicou vod hrnca Jóó woe, to sem zase vlezl na kokotskou stánku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Co kdyby se nechaly udělat i klubová tanga? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Co kdyby se nechaly udělat i klubová tanga? Tohle že jsou tanga ??? To sou zaobecní bombarďáky pro vepřový prdele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky