Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 hlavně že si rozumíte synci No jistěééé Bady...
BadyS Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 No jistěééé Bady... to by šlo ! pěkně vysázeno -_-
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 to by šlo ! pěkně vysázeno -_- Zajisté. Tady vedle stolu už mám taky pěkně vysázeno...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 Kluci, kdo byl letos v Chorvatsku...? Isch Jak to vypadá s dálnicí Macelj - Krapina...?
krysarr Vloženo 4. Prosinec 2006 Vloženo 4. Prosinec 2006 Kluci, kdo byl letos v Chorvatsku...? Isch Jak to vypadá s dálnicí Macelj - Krapina...? Jeste neni, mela by byt snad v cervnu otevrena, jestli se dobre pamatuju, ale hruba stavba vypadala komplet. Jen ve Slovinsku stale panuje stredovek
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Vloženo 5. Prosinec 2006 Jeste neni, mela by byt snad v cervnu otevrena, jestli se dobre pamatuju, ale hruba stavba vypadala komplet. Jen ve Slovinsku stale panuje stredovek Tak to odpovídá tomu, co je v magazinu ADAC Pěkné dopoledne kamarádi...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Vloženo 5. Prosinec 2006 ahoj Petre nazdar Jiříku, jak se máme? ale jo celkem pohodicka...asi se dam na modleni protoze uz docela potrebuju snih na horach
Petr81 Vloženo 5. Prosinec 2006 Vloženo 5. Prosinec 2006 ale jo celkem pohodicka...asi se dam na modleni protoze uz docela potrebuju snih na horach taky bych si jel zalyžovat
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Vloženo 5. Prosinec 2006 ale jo celkem pohodicka...asi se dam na modleni protoze uz docela potrebuju snih na horach taky bych si jel zalyžovat jsem si o vikendu dokoupil nejaky potrebny veci tak uz se tesim az nekam vyrazim
Petr81 Vloženo 5. Prosinec 2006 Vloženo 5. Prosinec 2006 jsem si o vikendu dokoupil nejaky potrebny veci tak uz se tesim az nekam vyrazim Už chybí jen to nejdůležitější
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Vloženo 5. Prosinec 2006 jsem si o vikendu dokoupil nejaky potrebny veci tak uz se tesim az nekam vyrazim Už chybí jen to nejdůležitější presne tak
Doporučené příspěvky