Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ja u toho nic neřikam :smich::smich::smich::smich:

joke

a tak to ja zase jo :smich::smich::smich::smich:

Vloženo
čeče to nevím jak bych se s tou čapicou do něj narval lol lol lol

No tak pak už jedině tu červenou Feldu, co je na baneru... ;)

jo v tomto případě by to bylo luxusní :palec2:

Vloženo

hehe Spidi, to ja dostala v sobotu navrh na to, abych byla hlasitejsi, pac jsem jak myska lol ale jak vidmo, tak uz se ani o to nemusim snazit... sere me to hosi, jsem v pííííííííííííííííííí*i

Vloženo
hehe Spidi, to ja dostala v sobotu navrh na to, abych byla hlasitejsi, pac jsem jak myska lol ale jak vidmo, tak uz se ani o to nemusim snazit... sere me to hosi, jsem v pííííííííííííííííííí*i

hele Káťo, já mám nejraděj, když u toho ženská řve, až padá omítka ze stropu... :palec2:

Vloženo
bavíme se furt o čertech že???

:smich: :smich:

jo Bady, ja nevim...

Vloženo

no ja si tu jako zarvat Spidi muzu maximalne, ale ne u toho...

Vloženo
hele Káťo, já mám nejraděj, když u toho ženská řve, až padá omítka ze stropu... :palec2:

šmarjá lol:smich: tak jestli jednou ročně tak bych to sádrování stropu ještě přežil ale jinak woe lollollollol

Vloženo

u me doma by to slo, ale neni ta osoba na ten duet :(

Vloženo
šmarjá lol:smich: tak jestli jednou ročně tak bych to sádrování stropu ještě přežil ale jinak woe lollollollol

Jen blbni... :p

Hele, zeptám se Tě jako stylingáře, líbily by se Ti tyhle sedadla k interiéru L&K ???

treffen-plochingen-2006-09.jpg

Vloženo
čauky lidi jen na skok ;) za chvíli se tu za mnou v práci staví el presidente tak si dáme kafe a trochen pokecáme ;)

tak ho pozdravuj :)

Vloženo
no ja si tu jako zarvat Spidi muzu maximalne, ale ne u toho...

U nás doma to taky moc nejde... <_<

Máme kazetový stropy... lol

No to byste si u toho pousteli kazety lollol To uz radsi tak nervat a CD

Vloženo
čauky lidi jen na skok ;) za chvíli se tu za mnou v práci staví el presidente tak si dáme kafe a trochen pokecáme ;)

Nazdarek -_- Tak to mu dej co se do nej vejde :prc:lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...