BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 tak mi to řekneš pak..... ja u toho nic neřikam joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čeče to nevím jak bych se s tou čapicou do něj narval lol No tak pak už jedině tu červenou Feldu, co je na baneru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ja u toho nic neřikam joke a tak to ja zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 tak mi to řekneš pak..... ja u toho nic neřikam joke néééé ,ale čerti musí něco říkat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ja u toho nic neřikam joke To já u toho funím jak dmychadlo od Dahlback Racing... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čeče to nevím jak bych se s tou čapicou do něj narval lol No tak pak už jedině tu červenou Feldu, co je na baneru... jo v tomto případě by to bylo luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 bavíme se furt o čertech že??? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 hehe Spidi, to ja dostala v sobotu navrh na to, abych byla hlasitejsi, pac jsem jak myska ale jak vidmo, tak uz se ani o to nemusim snazit... sere me to hosi, jsem v pííííííííííííííííííí*i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 jo v tomto případě by to bylo luxusní No to jako jo Mimochodem, viděl´s ten kalendář celej ? Prosinec je též luxusní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 hehe Spidi, to ja dostala v sobotu navrh na to, abych byla hlasitejsi, pac jsem jak myska ale jak vidmo, tak uz se ani o to nemusim snazit... sere me to hosi, jsem v pííííííííííííííííííí*i hele Káťo, já mám nejraděj, když u toho ženská řve, až padá omítka ze stropu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 bavíme se furt o čertech že??? :smich: jo Bady, ja nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 no ja si tu jako zarvat Spidi muzu maximalne, ale ne u toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 hele Káťo, já mám nejraděj, když u toho ženská řve, až padá omítka ze stropu... šmarjá tak jestli jednou ročně tak bych to sádrování stropu ještě přežil ale jinak woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 no ja si tu jako zarvat Spidi muzu maximalne, ale ne u toho... U nás doma to taky moc nejde... Máme kazetový stropy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čauky lidi jen na skok za chvíli se tu za mnou v práci staví el presidente tak si dáme kafe a trochen pokecáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 u me doma by to slo, ale neni ta osoba na ten duet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 šmarjá tak jestli jednou ročně tak bych to sádrování stropu ještě přežil ale jinak woe Jen blbni... Hele, zeptám se Tě jako stylingáře, líbily by se Ti tyhle sedadla k interiéru L&K ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čauky lidi jen na skok za chvíli se tu za mnou v práci staví el presidente tak si dáme kafe a trochen pokecáme Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čauky lidi jen na skok za chvíli se tu za mnou v práci staví el presidente tak si dáme kafe a trochen pokecáme tak ho pozdravuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 no ja si tu jako zarvat Spidi muzu maximalne, ale ne u toho... U nás doma to taky moc nejde... Máme kazetový stropy... No to byste si u toho pousteli kazety To uz radsi tak nervat a CD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čauky lidi jen na skok za chvíli se tu za mnou v práci staví el presidente tak si dáme kafe a trochen pokecáme Ahoj Honzíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čauky lidi jen na skok za chvíli se tu za mnou v práci staví el presidente tak si dáme kafe a trochen pokecáme Nazdarek Tak to mu dej co se do nej vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 tak ho pozdravuj Jj, od Spíďáka též a že budu v polovině prosince v Praze a že dáme řééééč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 bry vecer kamaradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 bry vecer kamaradi Áhojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky