Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ja jsem rada ze ji dostanu - preci jen je to muj prvni sluzebak, ale jeste neni doma, tak ho pomlouvam, pac jsem zmsana - to si se strefil... a bojovat - vzdavam to a jsem porazena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 čalounik uděla fik fik fik a za tyden nema co dělat :D Njn, uvidime... Mrkni na Novu, jak hoří Xantia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 zn. Stodolní... hele o te sem už něco četl, pry gut lol jo a ja o ni slysim v praci a o Baniku nemluve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Oprava, yksemko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ja jsem rada ze ji dostanu - preci jen je to muj prvni sluzebak, ale jeste neni doma, tak ho pomlouvam, pac jsem zmsana - to si se strefil...a bojovat - vzdavam to a jsem porazena ja tedka litam s HTP,sice mě to jede jen na 3 valce a všude chodím pozdě, tak na to,že jedu sám tak je to v pohodě, po městě to těch 80 zvládá a na křižovatkách kde to je od jebu k jebu to je fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mojí milí , mějte se hezky já jdu spinkat Přeju Vám dobrou a klidnou noc a krásné sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mrkni na Novu, jak hoří Xantia... pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Spidi co rikas na moje fotos v avataru...a hlavne co na fotos je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mojí milí , mějte se hezky já jdu spinkat Přeju Vám dobrou a klidnou noc a krásné sny mej se krasne a dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 tak do prace jezdim sama, takze to je pohoda - tech par KW to zmakne, ale na delsi cestu s tim jet - mno nevim Bade... jsme zhyckani nasima milackama (spatne sklonuju, ja to vim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mojí milí , mějte se hezky já jdu spinkat Přeju Vám dobrou a klidnou noc a krásné sny pááááá Ivanko, taky krásnou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 jeeee ja bych byl rad za jakyhokoliv sluzebaka...sice mame na firme vsechy sluzebaky hodne dobry ale ani jeden neni muj a taky si nestezuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mojí milí , mějte se hezky já jdu spinkat Přeju Vám dobrou a klidnou noc a krásné sny ty se mej taky krasne Ivanko - ja jdu na vzduch si nicit plice... hezky vecer kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Spidi co rikas na moje fotos v avataru...a hlavne co na fotos je hoj myslíš gumárnu puchov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Spidi co rikas na moje fotos v avataru...a hlavne co na fotos je No pěkný... A Baui, nechal by sis vrtat zuby od někoho, kdo obsluhuje kolotoč...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Mojí milí , mějte se hezky já jdu spinkat Přeju Vám dobrou a klidnou noc a krásné sny ty se mej taky krasne Ivanko - ja jdu na vzduch si nicit plice... hezky vecer kluci hehe nejlepsi je nekourit ja uz jsem omezil koureni pouze na hospodu a kalby jinak vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Spidi co rikas na moje fotos v avataru...a hlavne co na fotos je hoj myslíš gumárnu puchov? ty ses nejakej chytrej nemyslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Spidi co rikas na moje fotos v avataru...a hlavne co na fotos je No pěkný... A Baui, nechal by sis vrtat zuby od někoho, kdo obsluhuje kolotoč...??? no od ty co jsem videl rozhodne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 hehe nejlepsi je nekourit ja uz jsem omezil koureni pouze na hospodu a kalby jinak vubec ja uz to omezila jen na obu kdy sem v nejvetsi depresi... Zdarec hosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 A Baui, nechal by sis vrtat zuby od někoho, kdo obsluhuje kolotoč...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 no od ty co jsem videl rozhodne ne A co od tohoto fotografa...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 no od ty co jsem videl rozhodne ne A co od tohoto fotografa...? co to je za klauni??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 A Baui, nechal by sis vrtat zuby od někoho, kdo obsluhuje kolotoč...??? se netlem prdolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 co to je za klauni??? Tak jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 co to je za klauni??? Tak jinak... asi byla vedle fronta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky