Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 asi byla vedle fronta A nebo venku na frajplace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ty voe co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Kurwa to je kost, a tak sikovne to vystrkuje, safra safra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ty voe co to je Bordel, svinstvo, nekázeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ty voe co to je klauni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ty voe co to je Bordel, svinstvo, nekázeň... kurvy,chlast a chlebíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Nekdy bych taky pichal hlava nehlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 přeji dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 dobre rano vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a hlavne vse nej nej Michalovi a Butchovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 dobre rano vsem bud zdráv kubrte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 dobre rano vsem bud zdráv kubrte mame se pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a hlavne vse nej nej Michalovi a Butchovi i já se přidám s gratulací oběma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 dobre rano vsem bud zdráv kubrte mame se pane včera trochu depka,ale večer jsem prostituoval v rádiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 včera trochu depka,ale večer jsem prostituoval v rádiu zase probehl nejakej krecek atp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 včera trochu depka,ale večer jsem prostituoval v rádiu zase probehl nejakej krecek atp jojo klasika,přesně ták dotazy byly jen přes icq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 jojo klasika,přesně ták dotazy byly jen přes icq aha...ale stejne to minule bylo moooc husty... co je vubec s Vendelinem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 jojo klasika,přesně ták dotazy byly jen přes icq aha...ale stejne to minule bylo moooc husty... co je vubec s Vendelinem??? to bylo toho hajzla mi ani nepřipomínej,neviděl jsem ho více jak půl roku dluží mi peníze a dělá blbýho,až ho chytnu prokopnu mu prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 to bylo toho hajzla mi ani nepřipomínej,neviděl jsem ho více jak půl roku dluží mi peníze a dělá blbýho,až ho chytnu prokopnu mu prdel aha...tak to je divny...je pravda ze o nem nikdo nic nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 to bylo toho hajzla mi ani nepřipomínej,neviděl jsem ho více jak půl roku dluží mi peníze a dělá blbýho,až ho chytnu prokopnu mu prdel aha...tak to je divny...je pravda ze o nem nikdo nic nevim údajně jezdí pořád s kamionem už asi u třetího dopravce,ale to je vše co oněm vím,sem taky nezajde ,nevím co se s ním stalo ale i takhle může skončit velké přátelství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bre ranko mladeznici !!! zdár a vše nej k narozkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Bre ranko mladeznici !!! zdár a vše nej k narozkám Dekuju dekuju ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 udajně jezdí pořád s kamionem už asi u třetího dopravce,ale to je vše co oněm vím,sem taky nezajde ,nevím co se s ním stalo ale i takhle může skončit velké přátelství coz by byla velka skoda ne jestli teda uz neskoncilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 udajně jezdí pořád s kamionem už asi u třetího dopravce,ale to je vše co oněm vím,sem taky nezajde ,nevím co se s ním stalo ale i takhle může skončit velké přátelství coz by byla velka skoda ne jestli teda uz neskoncilo fakt nevím proč se takhle chová,vrtá mi to hlavou,vůbec se mezi námi nestalo nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky