Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 hm asi si ho půjdu koupit do makra asi ti nic jineho nezbude hm
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 a myslíš,že nás pozve spis bych rek ze se na nas vy*ere ano B je správně tak co bys od nej cekal...je to lump Nene tedle vikend uz je fprdeli ale nekdy to muzem dohnat :-) V tom nemam problem ;-) já to říkal jiřo ,nepozve
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 vidis to Jirko a uz se vymlouva přesněéééé,to víš jablonec
Host MichalF Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 CO kecaaate vy dve vochmelky ... jen rikam ze tenhle vikend uz nee, ale jindy klidne popit pujdu ;-) KOFOLU
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 vidis to Jirko a uz se vymlouva přesněéééé,to víš jablonec no jo predmesti Liberce....jo kamaradi z Liberce to je jina trida
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 vidis to Jirko a uz se vymlouva přesněéééé,to víš jablonec no jo predmesti Liberce....jo kamaradi z Liberce to je jina trida jojo jak říkáš to je jiná káva
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 jojo jak říkáš to je jiná káva proto taky jedu na silvestra do Liberce
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 jojo jak říkáš to je jiná káva proto taky jedu na silvestra do Liberce no ještě aby jsi jel do toho předměstí kde dělaj ty korálky
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 jojo jak říkáš to je jiná káva proto taky jedu na silvestra do Liberce no ještě aby jsi jel do toho předměstí kde dělaj ty korálky hehe tam by me nikdo nedostal
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 jojo jak říkáš to je jiná káva proto taky jedu na silvestra do Liberce no ještě aby jsi jel do toho předměstí kde dělaj ty korálky hehe tam by me nikdo nedostal když to vidím ,tak mě taky né .............znáš to jak se říká jablonec a louny město pro blbouny
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 když to vidím ,tak mě taky né .............znáš to jak se říká jablonec a louny město pro blbouny hmm se tesim az prijde Michal a pocte si nasi rani tvorbu
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 když to vidím ,tak mě taky né .............znáš to jak se říká jablonec a louny město pro blbouny hmm se tesim az prijde Michal a pocte si nasi rani tvorbu
baurak Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 hmm se tesim az prijde Michal a pocte si nasi rani tvorbu zaslouzi si to
OrOrO Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 Tz vogo nikde nikdo asi vychlemtám kafé po obídku a půjdu taky. Ani žádný provokatér. toje asi všechny vzal včera čert.
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 Tz vogo nikde nikdo asi vychlemtám kafé po obídku a půjdu taky. Ani žádný provokatér. toje asi všechny vzal včera čert.
OrOrO Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 Ahoj Sejdo. Nema problema ale ja ve 3 dneska končim v rachotě tak se tady mějte krásně. Ahoj Honza
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Vloženo 6. Prosinec 2006 Ahoj Sejdo. Nema problema ale ja ve 3 dneska končim v rachotě tak se tady mějte krásně. Ahoj Honza no tak tedy ahoj
Doporučené příspěvky