Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kurwav bre vecir :(

Co tady békáš béku... lol

ale stoji to za picu, vcera sem sel spat ve ctyri (teda dneska) a vstaval v sest, dneska to bude asi podobne...a zitra ani nemluvim

voe posrata grüne huhn universität

Vloženo
ale stoji to za picu, vcera sem sel spat ve ctyri (teda dneska) a vstaval v sest, dneska to bude asi podobne...a zitra ani nemluvim

voe posrata grüne huhn universität

Njn, seš ještě mladej a hovno znáš svět, já jsem na první stáži v D taky držkoval... ;)

Vloženo

tak choď spát jak se má a nestěžuj si.nemůžu za to,že od rána do rána přehazuješ vidlema ty klubové prachy.Vitto,to není hnůj,.ten se nemusí přehazovat :D:D

Vloženo

ale picu, staze mi nevadi, v bentley sem si liboval a hned bych se vratil, ale kurva to uceni to je na pikachu...

se ucim ve ctvrtaku picoviny jako typy kabelu, teletext, telefax a podobny kujonoviny

Vloženo
tak choď spát jak se má a nestěžuj si.nemůžu za to,že od rána do rána přehazuješ vidlema ty klubové prachy.Vitto,to není hnůj,.ten se nemusí přehazovat :D:D

ale musi, aby ty prachy nesmrdely :D

Vloženo
tak choď spát jak se má a nestěžuj si.nemůžu za to,že od rána do rána přehazuješ vidlema ty klubové prachy.Vitto,to není hnůj,.ten se nemusí přehazovat :D  :D

ale musi, aby ty prachy nesmrdely :D

to je fakt.Ještě by měly oleženiny a co pak s nimi,že?

Vloženo
ale picu, staze mi nevadi, v bentley sem si liboval a hned bych se vratil, ale kurva to uceni to je na pikachu...

se ucim ve ctvrtaku picoviny jako typy kabelu, teletext, telefax a podobny kujonoviny

lollollol

Vloženo

lollollol

na ja moc nekehej -_-

Vloženo
Ale hovňajs, hrála pojišťovna ne :D

Nazdar soustruzi -_-  -_-  -_-

A byl poslední díl, já provlhčil čtyry kapesníky... :unsure:

Čao agitátore... -_--_--_-

...kua ten zvuk A8 pana dr. Krásy byl libovoučký...

Servus cestovateli, máme se??? ;)

Vloženo
počkej, není 8V 4,2 benzín, mně to znělo spíš jako nafta, hlavně při startování :o

Ty seš taky nafta... lollollol

no když myslíš, tak teda 4,2 V8 BENZÍN :palec2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...