novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobré ranko bre skoro poledne.... eště ne, do oběda daleko je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika....
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobré ranko zdááár mgr zdar řiditeli a kde jsou smajlícíííí
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika.... No utíkat k tomu obědu by mohlo protože už mám nějak hlad a po obědě už jenom chvilka a domů
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a kde jsou smajlícíííí Utekli . Který by jsi chtěl?
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika.... No utíkat k tomu obědu by mohlo protože už mám nějak hlad a po obědě už jenom chvilka a domů já mám hlad jako polskej zájezd
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika.... No utíkat k tomu obědu by mohlo protože už mám nějak hlad a po obědě už jenom chvilka a domů já mám hlad jako polskej zájezd :D ja mam hlad jak somalskej zajezd....
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a kde jsou smajlícíííí Utekli . Který by jsi chtěl? to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a kde jsou smajlícíííí Utekli . Který by jsi chtěl? to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 já mám hlad jako polskej zájezd Tak to sme dva, pujdem někam vyžrat hospodu
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde Klííííííííííííííííííííííd Jiříčku
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde Klííííííííííííííííííííííd Jiříčku klíííííííd......ty okurky patří do sektoru B5.....
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D nová doba host vyhazuje vrchního...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 klíííííííd......ty okurky patří do sektoru B5..... NA stole musí být pořádek Já si na něm v týdnu uklidil a teď všechno hledám
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D a já si chtěl něco na vánoce pořidit zrovna, tak pššššššššt
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 nová doba host vyhazuje vrchního... to neděláš dobře Jaromíre s tou sirkou
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 klíííííííd......ty okurky patří do sektoru B5..... NA stole musí být pořádek Já si na něm v týdnu uklidil a teď všechno hledám pořádek je pro blbce,inteligent zvládá zmatek
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 nová doba host vyhazuje vrchního... to neděláš dobře Jaromíre s tou sirkou a myslíš,že to bude mít vliv na funkci....
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D nová doba host vyhazuje vrchního... a není to hňup ten Kochtík?? Kochtíku, pojď se ožrat!!!!
Doporučené příspěvky