Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobré ranko zdááár mgr zdar řiditeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobré ranko bre skoro poledne.... eště ne, do oběda daleko je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobré ranko zdááár mgr zdar řiditeli a kde jsou smajlícíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika.... No utíkat k tomu obědu by mohlo protože už mám nějak hlad a po obědě už jenom chvilka a domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a kde jsou smajlícíííí Utekli . Který by jsi chtěl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika.... No utíkat k tomu obědu by mohlo protože už mám nějak hlad a po obědě už jenom chvilka a domů já mám hlad jako polskej zájezd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 je, ale musim si nejak nalhavat, ze to v te praci utika.... No utíkat k tomu obědu by mohlo protože už mám nějak hlad a po obědě už jenom chvilka a domů já mám hlad jako polskej zájezd :D ja mam hlad jak somalskej zajezd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a kde jsou smajlícíííí Utekli . Který by jsi chtěl? to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a kde jsou smajlícíííí Utekli . Který by jsi chtěl? to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Péťo zdárek -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já mám hlad jako polskej zájezd Tak to sme dva, pujdem někam vyžrat hospodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde Klííííííííííííííííííííííd Jiříčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 to už je lepší nebo ti rozhodím sandál prde Klííííííííííííííííííííííd Jiříčku klíííííííd......ty okurky patří do sektoru B5..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Péťo zdárek -_- Zdar BAdýsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D nová doba host vyhazuje vrchního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 klíííííííd......ty okurky patří do sektoru B5..... NA stole musí být pořádek Já si na něm v týdnu uklidil a teď všechno hledám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D a já si chtěl něco na vánoce pořidit zrovna, tak pššššššššt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nová doba host vyhazuje vrchního... to neděláš dobře Jaromíre s tou sirkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 klíííííííd......ty okurky patří do sektoru B5..... NA stole musí být pořádek Já si na něm v týdnu uklidil a teď všechno hledám pořádek je pro blbce,inteligent zvládá zmatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 nová doba host vyhazuje vrchního... to neděláš dobře Jaromíre s tou sirkou a myslíš,že to bude mít vliv na funkci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a já už myslel že šel kochtík něco dělat culibrk ( kochtik ) a neco delat?? si celej den hraje s legem a kdyz jim ta stavba nahodou spadne, tak maj hned poradu, jakou kosticku kam dali spatne.... taky si to tak představuji jeho pracovní nápln jj to je jasny....a pak tady dela machry, na koho to zkusaaas ty skupino???? jo přesně ták a hajzly maj na chodbě a dělaj machry kolegové v práci ti nevadí a s náma se nebavíš, víš kolik můžem mít my tady na fóru peněz, ty hňupe..... :D tadý se bude makat.... jak ty kurvy šikmooké se dozvěděli,že mám cihláreň a jestli mi toho Kochtíka naserem, tak nam neprodá ani (lego)cihlu..... :D nová doba host vyhazuje vrchního... a není to hňup ten Kochtík?? Kochtíku, pojď se ožrat!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky