Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 sem nevedel klucii, ze mam tak agresivni maminku, timto se vam za ni omlouvam!!! deus omni potence ,to není možné ani u nás v bavoří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 sem nevedel klucii, ze mam tak agresivni maminku, timto se vam za ni omlouvam!!! deus omni potence ,to není možné ani u nás v bavoří teda kochte, ty mas ale pééro!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jen strilej, strilej, poslechni sveho pana......au au...o boooze.... můj bóže, můj bóže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jen strilej, strilej, poslechni sveho pana......au au...o boooze.... můj bóže, můj bóže ty vole průser!!!!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 halóóó pan Prďka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 sem nevedel klucii, ze mam tak agresivni maminku, timto se vam za ni omlouvam!!! deus omni potence ,to není možné ani u nás v bavoří teda kochte, ty mas ale pééro!! čoveče co to tu mumláte,jděte volat na rotu kázen to musi byt,kazen to především Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no tak neska to opravdu stoji zato....!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no tak neska to opravdu stoji zato....!!! tož já sem vaší piču taky neviděl a věřím,že jí tam máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no tak neska to opravdu stoji zato....!!! tož já sem vaší piču taky neviděl a věřím,že jí tam máte chlapi, to je ženskááááááá hňápňi ji tam flašu, bež bež, leť !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 halóóó pan Prďka? Vydrž Prdka, vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobrý den kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobrý den kamarádi... Ahoj kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobrý den kamarádi... dobry den, gutten tag.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/ .....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj kamaráde Ahoj Peťo, co nového v MB...? Koukal jsem , že už se po okolí prohání Fabče dvojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no tak neska to opravdu stoji zato....!!! tož já sem vaší piču taky neviděl a věřím,že jí tam máte chlapi, to je ženskááááááá hňápňi ji tam flašu, bež bež, leť !!! ...dyt je to sladké jako hovno z nutrie .......hod sem pivo nebo zdechnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/.....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Antonio Serruti ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 dobry den, gutten tag.... Hallo meinen liebe herrn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobrý den kamarádi... dobry den, gutten tag.... .....40 let po válce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no tak neska to opravdu stoji zato....!!! tož já sem vaší piču taky neviděl a věřím,že jí tam máte chlapi, to je ženskááááááá hňápňi ji tam flašu, bež bež, leť !!! ...dyt je to sladké jako hovno z nutrie .......hod sem pivo nebo zdechnu tož já si dám pivo aj rum, hoď nám sem nějaké ty modráky...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 KUUUUUURVA to je PARNIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Dobrý den kamarádi... dobry den, gutten tag.... .....40 let po válce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/.....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Antonio Serruti ??? Antonio Giussepe Serruti narozen Regio di Calabria 1932...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 KUUUUUURVA to je PARNIK poschoďáááááák.....ted si mne dostal!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 a můj oblíbený /kdo pozná/.....Achill bezmezný ochránce všech žen a dívek......pane Serruti,nepokusil ste se mě ted vydírat musel požádat o pomoc naší policií.......myslíte komisaře Raye a Massára.....co se děje jsme tady........stát je platí měsíčně vy taky..... Antonio Serruti ??? Antonio Giussepe Serruti narozen Regio di Calabria 1932...... Ohlaste sve pani, ze prisel Antonio Serruti....ma smutek, neprijima...nerikej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky