Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A kolik dni to jezdis?  ;)  lol  Ja mam spotrebu taky dost nizkou, ale tyhle hodnoty jsou v ramci cestovani ne na hodiny, ale na dny. A s kolonkama uz to vubec nejde  :)

Zhruba 9 hodin i s pauzama... ;)

No to je slusny :palec2: Mas to vlastne precejen bliz, ale takovejch 750km to da, coz? -_-

• Autor

francie - 1600km v kuse( kolem 22hodin), zastavky a kolony, prumerne sem to nechal na tempomatovych 130kmh a z prhay do toulouse sem mel prumer 5,3 s klimaanlage a jeste nalozenej jak prase + dva lidi (140kg)

na 225kach ;)

cili TDI pak nema moc velky naskok pred benzinem :(

Cau Bando,zdravim z Danska z Billundu :D

• Autor

nazdar pane

nafot tam nejaky octavky at mame na stranky... ;)

francie - 1600km v kuse( kolem 22hodin), zastavky a kolony, prumerne sem to nechal na tempomatovych 130kmh a z prhay do toulouse sem mel prumer 5,3 s klimaanlage a jeste nalozenej jak prase + dva lidi (140kg)

na 225kach ;)

cili TDI pak nema moc velky naskok pred benzinem :(

Tak si kup zase benal :Dlol

nazdar pane

nafot tam nejaky octavky at mame na stranky... ;)

Celej den jsem meetingoval,nebyl moc cas.........A zatim jsem videl jen ty obyc civil..........

• Autor

ani v kreci :D, tohle aspon proti ty sekacce jede a zere to v prumeru 5,6 na 100, tamta zrala v dlouhodoby spotrebe 7,5

ani v kreci :D, tohle aspon proti ty sekacce jede a zere to v prumeru 5,6 na 100, tamta zrala v dlouhodoby spotrebe 7,5

Jj, to byla kua nenažraná... <_<

A ja jeydim tak koem tech 5 a je to asi hlavne tim,ze ja davam na ten temppomat tak to kilo10

• Autor

ja vetsinou kolem 120-130, ale zase jezdim na 225kach

Jj, to byla kua nenažraná... <_<

ty vole Spidaku,ta tvoje viyualni uprava se mi yacina libit cim dal tim vic.....Sorry za tz prohoyenz z a y ,ale nemaji tu ceskou klavesnici a nechce se mi nad tim premzslet

ja vetsinou kolem 120-130, ale zase jezdim na 225kach

Ja na 205,to je takz fakt..moyna 215,ted ani nevim

No to je slusny :palec2: Mas to vlastne precejen bliz, ale takovejch 750km to da, coz? -_-

Šak píšu, od mýho baráku na apartmán v Bašce Vodě je to přesně 904 km... ;)

budum muset jit,ya chvili musim na pracovni veceri..........Dneska jsem uy prisel poyde kam se dalo...

Jeste bzch tu potreboval ICQ

ty vole Spidaku,ta tvoje viyualni uprava se mi yacina libit cim dal tim vic.....Sorry za tz prohoyenz z a y ,ale nemaji tu ceskou klavesnici a nechce se mi nad tim premzslet

Čao kochtíku, no zase takovej zázrak to není... ;)

Nahodou pomalu yacinam litovat,ye mam ten Facelift

Nahodou pomalu yacinam litovat,ye mam ten Facelift

No ale popravdě se mi ty Lauriny taky líbí... :D

No to je slusny  :palec2:  Mas to vlastne precejen bliz, ale takovejch 750km to da, coz?  -_-

Šak píšu, od mýho baráku na apartmán v Bašce Vodě je to přesně 904 km... ;)

Na ja, tak to je jina, ja to mel letos cca 1300km B)-_-

Zdar vespolek bando -_--_--_--_-

brej vecir -_- bandasko :p

brej vecir -_- bandasko :p

nazdar kecalko ;):p:smich::smich:lol

kecalka - mno stahuju uz dobre tvuj naskok - devetset a kousek a mam te ;):p a to jeste zejtra zaridim tvou necinnost :smich:

kecalka - mno stahuju uz dobre tvuj naskok - devetset a kousek a mam te ;):p a to jeste zejtra zaridim tvou necinnost :smich:

tak na to sem fakt zvědav , neboj tak lacino to nebude :p:p:plollol:smich::smich::smich:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.