novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jedeme do kralova dvora pro cement a on rekne v Beroune BEROUN ( njn vsade nas znaji - nas berounaky!!!! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jedeme do kralova dvora pro cement a on rekne v Beroune BEROUN ( njn vsade nas znaji - nas berounaky!!!! ) ....oslavuj,ale prací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub kinematograf bratri cadiku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 velebnosti, du blejt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub kinematograf bratri cadiku.... bří Lumierů to mi řekni co na tom chlastu máš...já ti to řeknu a ty začneš chlastat taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) velebnosti, du blejt.... ...sodoma gomora Kelišová..... Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub kinematograf bratri cadiku.... bří Lumierů to mi řekni co na tom chlastu máš...já ti to řeknu a ty začneš chlastat taky... chci aby to poprve byl nekdo krasny, mlady, svezi...... a pak pohled na staryho Skopka, jak chrape v trenkach prikrytej tema novinama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub kinematograf bratri cadiku.... bří Lumierů to mi řekni co na tom chlastu máš...já ti to řeknu a ty začneš chlastat taky... chci aby to poprve byl nekdo krasny, mlady, svezi...... a pak pohled na staryho Skopka, jak chrape v trenkach prikrytej tema novinama... Blaženo neser mě,toho si vezmeš jako ,že já se jmenuju já.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná to prijde samo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 chci aby to poprve byl nekdo krasny, mlady, svezi...... a pak pohled na staryho Skopka, jak chrape v trenkach prikrytej tema novinama... jj romantika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná .....seš ubohej křupan...ale to by jsi si neměl Václave dovil k soudruhovi předsedovi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub kinematograf bratri cadiku.... bří Lumierů to mi řekni co na tom chlastu máš...já ti to řeknu a ty začneš chlastat taky... chci aby to poprve byl nekdo krasny, mlady, svezi...... a pak pohled na staryho Skopka, jak chrape v trenkach prikrytej tema novinama... Blaženo neser mě,toho si vezmeš jako ,že já se jmenuju já.... Držte mě, no tak kde jste??? Napiš: Svatba se nekoná, tchýně se zblaznila !!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná .....seš ubohej křupan...ale to by jsi si neměl Václave dovil k soudruhovi předsedovi...... tak vis co??? jed do P.....elhrimova, vobhlidni si krematorium, at vis, do ceho jdes!! :D von je momentalne zaostalej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná to prijde samo.... ...a na co vy tady čekáte....na pohlavní choroby od docenta Šmoka......nevedeme nemáme...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná .....seš ubohej křupan...ale to by jsi si neměl Václave dovil k soudruhovi předsedovi...... tak vis co??? jed do P.....elhrimova, vobhlidni si krematorium, at vis, do ceho jdes!! :D von je momentalne zaostalej.... .......bavorov s malým b ,di vod toho blbe..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná to prijde samo.... ...a na co vy tady čekáte....na pohlavní choroby od docenta Šmoka......nevedeme nemáme...... Sterace stiraji, klakson troubi.... Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: novi37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná .....seš ubohej křupan...ale to by jsi si neměl Václave dovil k soudruhovi předsedovi...... tak vis co??? jed do P.....elhrimova, vobhlidni si krematorium, at vis, do ceho jdes!! :D von je momentalne zaostalej.... .......bavorov s malým b ,di vod toho blbe..... todle ze je K? to je hnus a nee K!! Ale pani Skopkova, to je este krasny K, to kdybyste videla moje K.....no jo pane doktore, ale vy na to mate skoly.... :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná to prijde samo.... ...a na co vy tady čekáte....na pohlavní choroby od docenta Šmoka......nevedeme nemáme...... Sterace stiraji, klakson troubi.... .......já se vám do toho nechci plést,ale to snad vidí..... inženýr Králík......no z vás pane Vrána bude mít manželka taky radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Zdar jak sfiňa při pátku Koukám dneska filmový klub zdár a jak říkáš A já si jak na potvoru na žádnou hlášku, která tu ještě nepadla nevzpomenu...hlava vygumovaná to prijde samo.... ...a na co vy tady čekáte....na pohlavní choroby od docenta Šmoka......nevedeme nemáme...... Sterace stiraji, klakson troubi.... .......já se vám do toho nechci plést,ale to snad vidí..... inženýr Králík......no z vás pane Vrána bude mít manželka taky radost... tak kolega se vam uz predstavil, ted si jeste prohlidnete mne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky