Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky..
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám zatím co se tady vobsráváš,už jsi mohl mít půlku zpátky...... zase nic
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši... jeeee, ja si to myslel, kua fix.... az to s tebou priste zase sekne, tak ja ti uz pomahat nebudu.....olovo volovo....
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši... jeeee, ja si to myslel, kua fix.... az to s tebou priste zase sekne, tak ja ti uz pomahat nebudu.....olovo volovo.... vím,ale nevím ....................máš mě
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám zatím co se tady vobsráváš,už jsi mohl mít půlku zpátky...... zase nic ani boha
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) ....šak já sem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ju máte... ...hele mladej vrat se do tý zasraný Boleslavi,tohle je Praha........ kikino hod nám se dvě vodky.. tak to neznám zatím co se tady vobsráváš,už jsi mohl mít půlku zpátky...... zase nic ani boha ...bony paní bony......tak co vlastně chcete...... ...vítáme nejbohatší invalidní důchodce v Praze....podej mu rukavici... bony a klid Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 .....mě je tak blbě,že nemám ani tužku.. tak to znam, ale uplne mi vypadlo z ceho to je.... ha a mám tě Polívka -kurva hoši... jeeee, ja si to myslel, kua fix.... az to s tebou priste zase sekne, tak ja ti uz pomahat nebudu.....olovo volovo.... vím,ale nevím ....................máš mě jupii 1:1 PELIŠKY
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ...bony paní bony......tak co vlastně chcete.........vítáme nejbohatší invalidní důchodce v Praze....podej mu rukavici... bony a klid
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) dobrá dobrá tak dál .....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) ...bony paní bony......tak co vlastně chcete.........vítáme nejbohatší invalidní důchodce v Praze....podej mu rukavici... bony a klid ....taky to dělala s tebou v tričku......Evička tričko..... hudba....Frankie goes to hollywood-relax no vidíš bingo Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ?
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole....
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole.... hoops, tak to vubec nemam sajna...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole.... hoops, tak to vubec nemam sajna... kontroverzní film v té době "Proč"
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 Jdu jíst...to není film, to je realita taky si něco ulovím......to taky není film
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 dobrá dobrá tak dál.....Jirko šukaj ti Anču......at šuká stejně už druhej........ .......čo to robite,to uvidíš čo urobíme......serte na ní už má dost.... ???? PROČ? ano kdo volá...Sparta vole.... hoops, tak to vubec nemam sajna... kontroverzní film v té době "Proč" jooo, to sem videl, ale hlasky nepamatuju.... 2:1 pro tebe...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 kralika, zase mam k obedu kralika....uz ani pinda to nezere...to je taky realita
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vtulníkem má dvahá vtulníkem....sakra furt mi vypadává to r....... já mu dám hrdinovi Bobsen Clárk už ho mám po krk........ ......ty se hochu taky tůze moc líbíšš...... ??????????
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vtulníkem má dvahá vtulníkem....sakra furt mi vypadává to r.......já mu dám hrdinovi Bobsen Clárk už ho mám po krk........ ......ty se hochu taky tůze moc líbíšš...... ?????????? muz z acapulca prosim....
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 kralika, zase mam k obedu kralika....uz ani pinda to nezere...to je taky realita
Doporučené příspěvky