FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jsem poo ...řiď, ať jedeš lip. Nemyslim řiť jako řiť, ale řiď jako řiď... ??? (není to z filmu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vtulníkem má dvahá vtulníkem....sakra furt mi vypadává to r.......já mu dám hrdinovi Bobsen Clárk už ho mám po krk........ ......ty se hochu taky tůze moc líbíšš...... ?????????? muz z acapulca prosim.... zná Belmonda já můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jsem poo ...řiď, ať jedeš lip. Nemyslim řiť jako řiť, ale řiď jako řiď... ??? (není to z filmu) tele tele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) kralika, zase mam k obedu kralika....uz ani pinda to nezere...to je taky realita co by za to jiný děti daly třeba v africe,ale vy nevíte samou roztažeností co by jste do tý huby dali....... se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ...spadlo Ti to Máchale, asi vítr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ...spadlo Ti to Máchale, asi vítr... ....čert s hodností vraníka... jste Dorota Máchalová...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... a ten pohlavek jak sednul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... a ten pohlavek jak sednul jo, tomu se říká "vymáchat rypák ve žrádle" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... a ten pohlavek jak sednul jo, tomu se říká "vymáchat rypák ve žrádle" já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne .....no vidíš Jrko první vlaštovka..... Hujer metelesku blesku...Hujer jděte si po svých,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne .....no vidíš Jrko první vlaštovka..... Hujer metelesku blesku...Hujer jděte si po svých,,, kua teď si nejsu úplně jistý...Marečku podejte mi pero? ...Hliník se odstěhoval do Humpolce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne .....no vidíš Jrko první vlaštovka..... Hujer metelesku blesku...Hujer jděte si po svých,,, kua teď si nejsu úplně jistý...Marečku podejte mi pero? ...Hliník se odstěhoval do Humpolce... no jistěééééé ...nepotěšil jste mě ani já vás nepotěším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!! ty toho nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!! ty toho nevíš aaaa to uz ale musi bejt let.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!! ty toho nevíš aaaa to uz ale musi bejt let.... cca 27 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 cca 27 let jako by to bylo včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 cca 27 let jako by to bylo včera skoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kchůrva to je nostalgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kchůrva to je nostalgie Koukám, pán byl skokan Já jsem na ZŠ taky lehkoatletil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky