FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 jsem poo ...řiď, ať jedeš lip. Nemyslim řiť jako řiť, ale řiď jako řiď... ??? (není to z filmu)
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vtulníkem má dvahá vtulníkem....sakra furt mi vypadává to r.......já mu dám hrdinovi Bobsen Clárk už ho mám po krk........ ......ty se hochu taky tůze moc líbíšš...... ?????????? muz z acapulca prosim.... zná Belmonda já můžu
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 jsem poo ...řiď, ať jedeš lip. Nemyslim řiť jako řiť, ale řiď jako řiď... ??? (není to z filmu) tele tele
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) kralika, zase mam k obedu kralika....uz ani pinda to nezere...to je taky realita co by za to jiný děti daly třeba v africe,ale vy nevíte samou roztažeností co by jste do tý huby dali....... se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: Sejis
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ...spadlo Ti to Máchale, asi vítr... ....čert s hodností vraníka... jste Dorota Máchalová......
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst....
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... a ten pohlavek jak sednul
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... a ten pohlavek jak sednul jo, tomu se říká "vymáchat rypák ve žrádle"
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 se pobliju,aby ses neposral a koukej jíst.... a ten pohlavek jak sednul jo, tomu se říká "vymáchat rypák ve žrádle" já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ?????
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně.....
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd.
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne .....no vidíš Jrko první vlaštovka..... Hujer metelesku blesku...Hujer jděte si po svých,,,
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne .....no vidíš Jrko první vlaštovka..... Hujer metelesku blesku...Hujer jděte si po svých,,, kua teď si nejsu úplně jistý...Marečku podejte mi pero? ...Hliník se odstěhoval do Humpolce...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 ......vy nekouříte?.....prosím já když kouřím tak potom zvracím.... ????? ????? zkus přidat ještě něco, třeba mně to trkne .....no vidíš Jrko první vlaštovka..... Hujer metelesku blesku...Hujer jděte si po svých,,, kua teď si nejsu úplně jistý...Marečku podejte mi pero? ...Hliník se odstěhoval do Humpolce... no jistěééééé ...nepotěšil jste mě ani já vás nepotěším...
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!!
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!! ty toho nevíš
novi37 Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!! ty toho nevíš aaaa to uz ale musi bejt let....
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 já jsem znal Helenu osobně velmi dobře a ona byla herodes v sukni Tak to Ti mám co závidět, jedna z opravdu mála celebrit, se kterou bych se taky rád znal osobně..... Helena byla naprosto famozní a skvělá bavička v soukromí ještě lepší ,no já jsem Jirkou Růžičkou dělal diskžokeje,to není tajemství,sůper dvojka jako Bad Spencer a T Hill někdy můžu vyprávět příhody,když jsem jezdil s Amforou atd. týýýýýýýýýýý jo, tak to sem ani nevedel!!!! ty toho nevíš aaaa to uz ale musi bejt let.... cca 27 let
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2006 Vloženo 8. Prosinec 2006 kchůrva to je nostalgie Koukám, pán byl skokan Já jsem na ZŠ taky lehkoatletil
Doporučené příspěvky