Host MichalF Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ty ses dneska tak vtipnej no pockej na to kafe to bude hodina ticha jak na pohrbu No ja s tou kavickou pocitam ;-) Ticho nebude neboooj ;-) Uz se tesim ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ticho jako v kostele - leoš mareš tez se tesim - snad na chvili vypnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Heleeee uz sme tu sami ;-) /.. stejne tak na chatu :-) ... a na ICQ ;-) btw mas Skype, MSN, JABBER a Yahoo messenger ??? :-) Ze bysme to rozjeli jeste na vic frontach ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 jo jasny vsechno mám skype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Dobré dopoledne kamarádi, včera jsem teda nečekaně odpadl, ale to ty noviny pane Kroupa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Zdárek bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 nazdarek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 (editace) Jene & Martin ... caute mladeznici !!! Editováno: 9. Prosinec 2006, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 hehe, zdravíčko mládenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 hehe, zdravíčko mládenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 A zase nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 ted nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 A teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 ted ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 ted ja ja též Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 ja....a zas nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 kecy, já sem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 kecy, já sem tady no to mozna ses, ale nejak potichu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Ja jsem tu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Ja jsem tu taky no jo, neboj, nezapomelo se na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Ja vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 To nas tu moc nezustalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 minimalni pocet pro nejakou konverzaci, taky u tebe prsi ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky