Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 A jo, dyt mi to sviti na ICQ, mas balonek Takze toz to pane vsechno nejlepsi, at zdravi, auto, zenska (zensky), prirozeni i prace slouzi, a tak vselijak at se Ti celkove dari Tak to si dam zejdlik medoviny Na jáá, že moc děkuju, doufám jen, že dneska nebudu muset do žádnýho balónku foukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 A jo, dyt mi to sviti na ICQ, mas balonek Takze toz to pane vsechno nejlepsi, at zdravi, auto, zenska (zensky), prirozeni i prace slouzi, a tak vselijak at se Ti celkove dari Tak to si dam zejdlik medoviny Na jáá, že moc děkuju, doufám jen, že dneska nebudu muset do žádnýho balónku foukat... No neni zac Kdybys foukal, to bys byl bezpapirak, coz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No neni zac Kdybys foukal, to bys byl bezpapirak, coz No ale to nehrozí, pití a řízení se vzájemně vylučuje a já to dodržuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 No neni zac Kdybys foukal, to bys byl bezpapirak, coz No ale to nehrozí, pití a řízení se vzájemně vylučuje a já to dodržuju... Ja ridil pod vlivem jednou jedinkrat, po 2dcl sampanskyho na silvestra. No, jaxe rika, ridic ma bejt veselej, coz sem byl, ale nejak mi to nedrzelo lajnu, a to to byly blby 2 deci, jinak nikagda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Ja ridil pod vlivem jednou jedinkrat, po 2dcl sampanskyho na silvestra. No, jaxe rika, ridic ma bejt veselej, coz sem byl, ale nejak mi to nedrzelo lajnu, a to to byly blby 2 deci, jinak nikagda No já jsem jednou jedinkrát povolil a nedopadlo to nijak dobře... Takže už asi doživotně nic nebude... Jakej máš digifoťák...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Ja ridil pod vlivem jednou jedinkrat, po 2dcl sampanskyho na silvestra. No, jaxe rika, ridic ma bejt veselej, coz sem byl, ale nejak mi to nedrzelo lajnu, a to to byly blby 2 deci, jinak nikagda No já jsem jednou jedinkrát povolil a nedopadlo to nijak dobře... Takže už asi doživotně nic nebude... Jakej máš digifoťák...? No, asi je to jistejsi, sice si rikam, ze neco malinko neublizi, ale kdyz vidim ty bouracky, taxem rad, ze je u nas povoleno 0,0%, pac jak by se povolilo i trosku, byl by to peknej bordel. Nooo, v soucasny dobe disponuju trema, pro ruzny pouziti: Canon A200, Olympus C-725 a Konica Minolta 7D. A mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No, asi je to jistejsi, sice si rikam, ze neco malinko neublizi, ale kdyz vidim ty bouracky, taxem rad, ze je u nas povoleno 0,0%, pac jak by se povolilo i trosku, byl by to peknej bordel.Nooo, v soucasny dobe disponuju trema, pro ruzny pouziti: Canon A200, Olympus C-725 a Konica Minolta 7D. A mobil Njn, a kolikrát je i ta nulová tolerance málo... Repertoár máš slušnej. Tu C-725 mám taky a při troše dobré vůle z toho lezou slušný fotky. Hold Olympus má pěkný barvy, teď bych chtěl pořídit ten Sp-510 s 7.1 Mpix Foto z C-725 s vhodným násvitem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Njn, a kolikrát je i ta nulová tolerance málo... Repertoár máš slušnej. Tu C-725 mám taky a při troše dobré vůle z toho lezou slušný fotky. Hold Olympus má pěkný barvy, teď bych chtěl pořídit ten Sp-510 s 7.1 Mpix Foto z C-725 s vhodným násvitem... Tak tak, a casto cumim co lidi delaj i strizlivy Ta C-725 je nejnovejsi prirustek, koupil sem ji na jare od tchana-cekatele, temer novou, s 512 mb kartou a baterkama za 3000 Umi to fotit hezky, ale jak je spatny svetlo, je dost v koncich, paxi s tim clovek musi hrat. Ale uz sem s tim fotil i zatmeni mesice a podobny zverstva a dobry, jen vic pokus, diky goddamned za digitaly A fascinuje me vydrz na jedno nabiti. Co se ty 7D tyka, to je zas uplne o necem jinym, akorat tahat s sebou zrcadlovku neni vzdycky uplne idealni. Ta SP-510 je fajn, umi to hezky vobrazky, mama si ji chtela poridit pod stromecek, nakonec prej zvoli neco vic dokapsoidniho Fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Kdo ví, jestli nésó našrot... Já mám tu C-725 už skoro 2 roky a dal jsem za ni docela balík... Jinak souhlasím, ve špatných světelných podmínkách má docela velkej šum a trpí bloomingem a aberací, takže když nesvítí, beru Kodak Easy Share Z740 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Kdo ví, jestli nésó našrot... Já mám tu C-725 už skoro 2 roky a dal jsem za ni docela balík... Jinak souhlasím, ve špatných světelných podmínkách má docela velkej šum a trpí bloomingem a aberací, takže když nesvítí, beru Kodak Easy Share Z740 No, to je taky pravda http://www.leenks.com/link58561.htm Jj, tak to si myslim, ja kdysi uvazoval o C-740, ale cena kolem 15000 me presvedcila, ze Dezent a Milotec budou lepsi Presne, a nejak jsem neprisel na kouzlo, jak to udelat. Protoze mam fotky z noci, ktery jsou paradni, a mam fotky z pritmi, ktery stojej za hovno i pres asi 30 pokusu, kazdy podminky maj hrozne malinky misto v nastaveni, kde to za neco stoji. Ten Kodak vubec neznam, mrknu na web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 http://www.leenks.com/link58561.htm Ty woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 http://www.leenks.com/link58561.htm Ty woe... Taky sem cucel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Taky sem cucel No tak to je hust... Kua hledám dývko Top Gun a nějak ho tady v tym mrdníku nemožu najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Taky sem cucel No tak to je hust... Kua hledám dývko Top Gun a nějak ho tady v tym mrdníku nemožu najít... Mna ja, kdo umi, umi Top Gun, tak to tu mam nekde na VHS, segry oblibenej film, ta kazeta je vytahana jak ksandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Top Gun, tak to tu mam nekde na VHS, segry oblibenej film, ta kazeta je vytahana jak ksandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Top Gun, tak to tu mam nekde na VHS, segry oblibenej film, ta kazeta je vytahana jak ksandy Mno nic, du dokoukat Simpsny z postele, dobrow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Mno nic, du dokoukat Simpsny z postele, dobrow O.K. Jdu taky koukat, dobrow... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 tak něco krásného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 http://www.leenks.com/link58561.htm Ty kráso. Kdo umí ten umí. Ta to neměla v hubě poprví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 http://www.leenks.com/link58561.htm Ty kráso. Kdo umí ten umí. Ta to neměla v hubě poprví. ale borec slušně překvapen, asi to s ním ale netrénuje lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ale borec slušně překvapen, asi to s ním ale netrénuje lol Pěkné dopoledne kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 pekne dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 pekne dopoledne Zdravíčko pane kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Zdravíčko pane kolego... jak se vede Sefiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky