novi37 Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 my tady u Prahy teda jen dest... To my tady brzo začneme stavět huhuláky... večer si dáš huhulálá lol a kolik je klukovi.... ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 a kolik je klukovi.... ?? Dneska je mu 27 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 a kolik je klukovi.... ?? Dneska je mu 27 ... Deckem v kazdym veku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Deckem v kazdym veku No to je pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No to je pravda... Cim starsi, tim vetsi decko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Cim starsi, tim vetsi decko No že jo, kdo si třeba v mým věku hraje s mašinkama, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Cim starsi, tim vetsi decko No že jo, kdo si třeba v mým věku hraje s mašinkama, že jo... Myslim, ze takovych je nas dost, obcas mne to taky chytne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 a kolik je klukovi.... ?? Dneska je mu 27 ... foreeeeevr jank, foreeeeeevr jank..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Cim starsi, tim vetsi decko No že jo, kdo si třeba v mým věku hraje s mašinkama, že jo... why not? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Myslim, ze takovych je nas dost, obcas mne to taky chytne No fákt...? Já mám destičku 3 x 5 metrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Myslim, ze takovych je nas dost, obcas mne to taky chytne No fákt...? Já mám destičku 3 x 5 metrů... ty kráso 2 brejlovci v tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Myslim, ze takovych je nas dost, obcas mne to taky chytne No fákt...? Já mám destičku 3 x 5 metrů... Tak to ja nemam zadnou, ja je mam v krabici ale obcas mne to chytne tak pojezdim na stole a na poradny jezdeni mam trenazer v PC. Jinak pekna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Myslim, ze takovych je nas dost, obcas mne to taky chytne No fákt...? Já mám destičku 3 x 5 metrů... wow to sou TT nebo HO? ja mam HO.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Myslim, ze takovych je nas dost, obcas mne to taky chytne No fákt...? Já mám destičku 3 x 5 metrů... wow to sou TT nebo HO? ja mam HO.... Vypydaj na HO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ty kráso 2 brejlovci v tahu Jasná, dva dvanáctiválce z ČKD to tam pěkně krmí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Tak to ja nemam zadnou, ja je mam v krabici ale obcas mne to chytne tak pojezdim na stole a na poradny jezdeni mam trenazer v PC. Jinak pekna prace Co máš ? MSTS nebo Trainz nebo jinou hrůzu...? No jinak díkec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Tak to ja nemam zadnou, ja je mam v krabici ale obcas mne to chytne tak pojezdim na stole a na poradny jezdeni mam trenazer v PC. Jinak pekna prace Co máš ? MSTS nebo Trainz nebo jinou hrůzu...? No jinak díkec... TRS2004 HO nebo TT je lepsi ale mam malo mista a tady se muzu pekne rozjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Vypydaj na HO Jj, je to hánulka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Holt neni na starou klasiku z Berlina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Zdar panove Taky disponuju HO, TT mi prislo desne maly, natoz ta treti, ted nevim, jaxe tomu nadava, NN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 TRS2004 HO nebo TT je lepsi ale mam malo mista a tady se muzu pekne rozjet Já hrnu MSTS... Já mám raděj H0, je to krásně veliký, TéTéčko je jak cukroví na baterky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Zdar panove Taky disponuju HO, TT mi prislo desne maly, natoz ta treti, ted nevim, jaxe tomu nadava, NN? Pouze N, ta je jenom na velka nadrazi a zadne detaily, na ty je HO nebo vetsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 TRS2004 HO nebo TT je lepsi ale mam malo mista a tady se muzu pekne rozjet Já hrnu MSTS... Já mám raděj H0, je to krásně veliký, TéTéčko je jak cukroví na baterky... Je to rozmer akorat, ani velke ani male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No pánové, já padám pod stůl, tady rozvnou můžeme rozjet mašinkářskou divizu OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 mam taky H0 nejlepsi velikost vlacku...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky