Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ta moje noveho majitele nasla vcera ale bude u nej az za 14 dni no já se včera zmínil a dnes mi kámoš volal že už má na ni zájemce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tam nejakou citis necitim, ale vidim tak to snad neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 bre vecir Cus pane !!! ahoj chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no já se včera zmínil a dnes mi kámoš volal že už má na ni zájemce to jsi na tom cekem dobre, ale ja se ani nemusela zminovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak to snad neeee a mylim se snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 no já se včera zmínil a dnes mi kámoš volal že už má na ni zájemce to jsi na tom cekem dobre, ale ja se ani nemusela zminovat no to já v podstatě taky ne,on mi zařizuje i tu novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak to snad neeee a mylim se snad asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak to ja zas novou nemam a zatim nechcu, neb fakt se tu lip vyznam bez te navi... ale do budoucna bych chtela tu origo skodovackou, neb to vypada hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 asi jo tak to pardooon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 tak to ja zas novou nemam a zatim nechcu, neb fakt se tu lip vyznam bez te navi... ale do budoucna bych chtela tu origo skodovackou, neb to vypada hezky tak tu zas já necu ani omylem, bo se nedá vzít sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja ju ale zas prenosnou nepotrebuji kazdemu hold sedne neco inciho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja uz taky origo navi nechci...at si ji strcej do zadecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja ju ale zas prenosnou nepotrebuji kazdemu hold sedne neco inciho njn když ona mi slouží i jako diář a adresář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 mno a me jako diar a adresar slouzi mozek a mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja ju ale zas prenosnou nepotrebuji kazdemu hold sedne neco inciho njn když ona mi slouží i jako diář a adresář jj kdyz uz tak pda... a do auta pekne radio s dvd a monitorem...a nazdar bazar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jj kdyz uz tak pda... a do auta pekne radio s dvd a monitorem...a nazdar bazar moje řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jj kdyz uz tak pda... a do auta pekne radio s dvd a monitorem...a nazdar bazar kdyz vy jste moc narocni... to PDA se me moc v auti nelibi a pak sem zastance toho aby to vse vypadalo hezky skodovacky, takze jedine radio origo symphony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Brej večír přátelové a přátelkyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jj kdyz uz tak pda... a do auta pekne radio s dvd a monitorem...a nazdar bazar kdyz vy jste moc narocni... to PDA se me moc v auti nelibi a pak sem zastance toho aby to vse vypadalo hezky skodovacky, takze jedine radio origo symphony Symphony ;-) ... dlouho sem se ho take zastaval, ale ted sem rad, ze je venku !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Brej večír přátelové a přátelkyně Ahoj pane !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Brej večír přátelové a přátelkyně zdraviiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja fim Misul, me to chvilku taky bude trvat, ale teraz sem spokojena az na to repro, ale to se taky casem poresi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 jj kdyz uz tak pda... a do auta pekne radio s dvd a monitorem...a nazdar bazar kdyz vy jste moc narocni... to PDA se me moc v auti nelibi a pak sem zastance toho aby to vse vypadalo hezky skodovacky, takze jedine radio origo symphony jj me se taky libi origo navigace...ale jen vzhledem...zbytek uz stoji za prd...malej monitor atd atd...pda v aute prece nemas porad ne jen kdyz potrebujes navi a to ti jeste staci hlas...radio symphony dekuji ale s tou se moc dobra hudba delat neda tak ze sup s ni vem...proste ne nic...kdyz poradna hudba tak ani kousek od skodovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja fim Misul, me to chvilku taky bude trvat, ale teraz sem spokojena az na to repro, ale to se taky casem poresi... Jasnacka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ja fim Misul, me to chvilku taky bude trvat, ale teraz sem spokojena az na to repro, ale to se taky casem poresi... uz ted je pozde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky