Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Pica tam byla, ale pak sem to smazla.... kdyz ona je fakt PI*CA Takový slova se neřikaj kuááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 A Kata hodne kricela Ha, prispevek c. 6000 padl, tak na me Forum toho nesnese tolik jako ICQ takze se tu krotim... jinak krysariku gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 to už je Spidi posledni faze uvedoměni si že můj bývalý přítel je HOVADO! Kau, tohle mě nejak hlava nebere, že by to šáňo a škopky...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Takový slova se neřikaj kuááá... dneska je mi vše odpustěno a jestli mi chce dat nekdo varovani, tak klidne - pokazde mam jinou IP a regnu se ouplne jinak - s timhle se tady neseru sem vrazi, tak bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Spidi neres - kdyz se da hovado s picou dokupy tak z toho vzejde jedna velka lez a jedno moc smutny devce ktery ale mam dabelsky plan jak se pomstit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 jinak krysariku gratulace Dekujiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 jo už jsem blondýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 dneska je mi vše odpustěno a jestli mi chce dat nekdo varovani, tak klidne - pokazde mam jinou IP a regnu se ouplne jinak - s timhle se tady neseru sem vrazi, tak bacha Ale furt s nějakým upozorněním, stejně je to k hovnu, v práci to horší mít nebudu a chleba dražší taky ne... Já mám teda nejspíš IP furt sténó, ale nefim jakóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ja IP neresim - ona je ti celkem k nicemu - akorat si zjistis par udaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Spidi neres - kdyz se da hovado s picou dokupy tak z toho vzejde jedna velka lez a jedno moc smutny devce ktery ale mam dabelsky plan jak se pomstit Hmmm, tomu teda jako taky, ehm, rozumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Dekujiiii Tiež gratulujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 jo už jsem blondýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Hmmm, tomu teda jako taky, ehm, rozumim... nekdy lepsi necemu nerozumnet........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 nekdy lepsi necemu nerozumnet........... Taky pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 a co ty, uz si doslavil??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 a co ty, uz si doslavil??? No hosté se ji ve značně rozpačitém stavu odebrali do svých příbytků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No hosté se ji ve značně rozpačitém stavu odebrali do svých příbytků... příbytek nábytek DOBYTEK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Dekujiiii Tiež gratulujem... Taky dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 příbytek nábytek DOBYTEK! nábytek v příbytku jak DOBYTEK! Ne, tak hrozný to nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 v příbytku je DOBYTEK na nábytku... jdu si asi stavět babovicky na pisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 v příbytku je DOBYTEK na nábytku... jdu si asi stavět babovicky na pisek Kua koukám na fotky z německejch srazů a tamní klucííí jsou taky pěkný játra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ted tu chybí MichalF aby obdivoval tu prdelku hehe, takove fota my zatim ze srazu nemame, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ted tu chybí MichalF aby obdivoval tu prdelku hehe, takove fota my zatim ze srazu nemame, ne?? Jj, Miki by to zhodnotil... Njn, tohle od nás oktaviánů fakt chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 ted tu chybí MichalF aby obdivoval tu prdelku hehe, takove fota my zatim ze srazu nemame, ne?? Jj, Miki by to zhodnotil... Njn, tohle od nás oktaviánů fakt chybí... voe tyhle picoviny sme schopni delat taky znas nas ale nemci so prasata vsak vime... hele du spat, zitra mam dat dane a danovou praxi tak sem zvedav, umim tuzku jako obvykle.. uz me ty skoly nebavej, asi pojedu do reich malovat pribYTky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 A vůbec se tam dějou zajímavý věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky