Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Prestanu Vam to delat, vy me prestanete drzet hlavu tam dole a nebudu od tech stehen celej sedrenej a bude to fpohode ;-) Když se ti to "nelíbí" tak proč to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Koukám tady jsou zas temata .Tak já se stříhal v sobotu a vypadám dobře jako vždycky o nicem petul, ale jednou za cas neni na skodu aby kata trosku pustila nohu z brzdy a ulitla si trochen v hospode ted uz me to netrapi ja sem chtela jit na kratko, ale vzhledem k vyberu barvy to neslo a tak sem ted aspon rada za tu ofinku vzdycky to vypada lip nez kdyby na te hlave nic nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 No jiste Petooo ! Ty vypadas vzdycky dobre ... ja se musim taky strihat a navic casto pac jinak ty moje mohutny kudrnaty vlasy mi lezou do obliceje ;-) No taky musím zkracovat protože začínaj utíkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Koukám tady jsou zas temata .Tak já se stříhal v sobotu a vypadám dobře jako vždycky o nicem petul, ale jednou za cas neni na skodu aby kata trosku pustila nohu z brzdy a ulitla si trochen v hospode ted uz me to netrapi ja sem chtela jit na kratko, ale vzhledem k vyberu barvy to neslo a tak sem ted aspon rada za tu ofinku vzdycky to vypada lip nez kdyby na te hlave nic nebylo Neni podstatny mit neco na hlave, podstatny je mit neco v hlave ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 o nicem petul, ale jednou za cas neni na skodu aby kata trosku pustila nohu z brzdy a ulitla si trochen v hospode ted uz me to netrapi ja sem chtela jit na kratko, ale vzhledem k vyberu barvy to neslo a tak sem ted aspon rada za tu ofinku vzdycky to vypada lip nez kdyby na te hlave nic nebylo No já to taky nemyslel špatně.Aspoň se tu něco děje. Poslední dobou když sem vlezu tak se tu sám bojím A jak moc nakrátko jsi chtěla? Na Míšu nebo ještě kratší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Neni podstatny mit neco na hlave, podstatny je mit neco v hlave ;-) No jistě, minimálně aspoň blbý nápady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jestli si petul pamatujes, jak sem to mela pred rokem - kratky jezek tak nejak tak sem to chtela... MichalF: dneska mam pocit, ze me prave zachranuje to ze na te hlave neco mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja musim do konce tydne taky ke kadernici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja musim do konce tydne taky ke kadernici Já vezmu do Mimoně strojek a nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja musim do konce tydne taky ke kadernici Já vezmu do Mimoně strojek a nemusíš Gillete mach3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jestli si petul pamatujes, jak sem to mela pred rokem - kratky jezek tak nejak tak sem to chtela... MichalF: dneska mam pocit, ze me prave zachranuje to ze na te hlave neco mam to je jen chvilkovej stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja musim do konce tydne taky ke kadernici Já vezmu do Mimoně strojek a nemusíš Ja britvu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja musim do konce tydne taky ke kadernici Já vezmu do Mimoně strojek a nemusíš super...muze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 to je jen chvilkovej stav diky bohu za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak, už jsem druha z celyho fora v poctu prispevku - no vida jak se zlepsuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak, už jsem druha z celyho fora v poctu prispevku - no vida jak se zlepsuju No tim bych se snad ani nechlubil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Ja britvu ;-) Jack rozparovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 No tim bych se snad ani nechlubil no dobra druhe misto je nic moc ale do prvniho mam daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Já vezmu do Mimoně strojek a nemusíš super...muze byt Akorát nevím jestli tam někde najdem zásuvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak, už jsem druha z celyho fora v poctu prispevku - no vida jak se zlepsuju No ale ztráta na nejmenovaného před tebou je velká, viď Bauí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 NAzdar blikátko . Se nediv, vždyť to tu znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 NAzdar blikátko . Se nediv, vždyť to tu znáš zdár pytrýsku no občas se nestačím divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 No ale ztráta na nejmenovaného před tebou je velká, viď Bauí vím vím, ale snažím se držet krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Já vezmu do Mimoně strojek a nemusíš super...muze byt Akorát nevím jestli tam někde najdem zásuvku Ja mam i baterkovej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky