Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Prestanu Vam to delat, vy me prestanete drzet hlavu tam dole a nebudu od tech stehen celej sedrenej a bude to fpohode ;-)

Když se ti to "nelíbí" tak proč to děláš? :p:p:p:p

Vloženo
Koukám tady jsou zas temata ;) .

Tak já se stříhal v sobotu a vypadám dobře jako vždycky :smich::smich::smich::smich:

o nicem petul, ale jednou za cas neni na skodu aby kata trosku pustila nohu z brzdy a ulitla si trochen v hospode :smich: ted uz me to netrapi lol ja sem chtela jit na kratko, ale vzhledem k vyberu barvy to neslo a tak sem ted aspon rada za tu ofinku :D vzdycky to vypada lip nez kdyby na te hlave nic nebylo :p

Vloženo
No jiste Petooo ! Ty vypadas vzdycky dobre ... ja se musim taky strihat a navic casto pac jinak ty moje mohutny kudrnaty vlasy mi lezou do obliceje ;-)

No taky musím zkracovat protože začínaj utíkat :disgust:

Vloženo
Koukám tady jsou zas temata  ;) .

Tak já se stříhal v sobotu a vypadám dobře jako vždycky  :smich:  :smich:  :smich:  :smich:

o nicem petul, ale jednou za cas neni na skodu aby kata trosku pustila nohu z brzdy a ulitla si trochen v hospode :smich: ted uz me to netrapi lol ja sem chtela jit na kratko, ale vzhledem k vyberu barvy to neslo a tak sem ted aspon rada za tu ofinku :D vzdycky to vypada lip nez kdyby na te hlave nic nebylo :p

Neni podstatny mit neco na hlave, podstatny je mit neco v hlave ;-)

Vloženo

No já to taky nemyslel špatně.Aspoň se tu něco děje. Poslední dobou když sem vlezu tak se tu sám bojím :unsure:

A jak moc nakrátko jsi chtěla? Na Míšu nebo ještě kratší?

Vloženo

jestli si petul pamatujes, jak sem to mela pred rokem - kratky jezek :smich: tak nejak tak sem to chtela...

MichalF: dneska mam pocit, ze me prave zachranuje to ze na te hlave neco mam lol

Vloženo
ja musim do konce tydne taky ke kadernici :D

Já vezmu do Mimoně strojek a nemusíš lol

Gillete mach3 :smich:

Vloženo
jestli si petul pamatujes, jak sem to mela pred rokem - kratky jezek :smich: tak nejak tak sem to chtela...

MichalF: dneska mam pocit, ze me prave zachranuje to ze na te hlave neco mam lol

to je jen chvilkovej stav ;)

Vloženo
ja musim do konce tydne taky ke kadernici :D

Ja britvu ;-)

Vloženo

tak, už jsem druha z celyho fora v poctu prispevku - no vida jak se zlepsuju :smich:-_-

Vloženo
tak, už jsem druha z celyho fora v poctu prispevku - no vida jak se zlepsuju :smich:-_-

No tim bych se snad ani nechlubil ;)

Vloženo
No tim bych se snad ani nechlubil ;)

no dobra druhe misto je nic moc :smich: ale do prvniho mam daleko lol

Vloženo
No ale ztráta na nejmenovaného před tebou je velká, viď Bauí ;)

vím vím, ale snažím se držet krok :smich:

Vloženo

super...muze byt ;)

Akorát nevím jestli tam někde najdem zásuvku :D

Ja mam i baterkovej ;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...