Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Piste taky nekdo jinej ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 cus jak svina zdar, jedeš v sobotu? hergot no vy me ale ukecavate - kvuli vam nikomu nic nesezenu na vanoce Nech to letos na jeziskoj ;-) On si s tim poradi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 cus jak svina Cus mladezniku !!! Tak co sobota ? zdur - no do 12:30 jsem v praci a potom jsem chtel uz zacit nakupovat darky..... ale tohle je kuva lakadlo...... Darky ???? To mas jeste spoustu casu ... nehlede na to ze sobotu nedoporucuju ... masakr vsude lidi jak nasr.... Takze s Tebou na 13:00 pocitame ;-) kdo uz potvrdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 cus jak svina Cus mladezniku !!! Tak co sobota ? zdur - no do 12:30 jsem v praci a potom jsem chtel uz zacit nakupovat darky..... ale tohle je kuva lakadlo...... dárky nakoupíš až se vrátíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 cus jak svina zdar, jedeš v sobotu? hergot no vy me ale ukecavate - kvuli vam nikomu nic nesezenu na vanoce Nech to letos na jeziskoj ;-) On si s tim poradi ;-) no hele kde to tam presne najdu? - pro ty co to tam vubec neznaj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Bys ho dal na voditko za auto ;-) tak to teda ne Tak dobre ... tak pred auto at Te tahne ;-) nene, hezky dovnitř, tam se mu líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 cus jak svina Cus mladezniku !!! Tak co sobota ? zdur - no do 12:30 jsem v praci a potom jsem chtel uz zacit nakupovat darky..... ale tohle je kuva lakadlo...... Darky ???? To mas jeste spoustu casu ... nehlede na to ze sobotu nedoporucuju ... masakr vsude lidi jak nasr.... Takze s Tebou na 13:00 pocitame ;-) kdo uz potvrdil? JA ;-) a pak par dalsich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Piste taky nekdo jinej ne ? oni dělaj, že dělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 cus jak svina Cus mladezniku !!! Tak co sobota ? zdur - no do 12:30 jsem v praci a potom jsem chtel uz zacit nakupovat darky..... ale tohle je kuva lakadlo...... dárky nakoupíš až se vrátíš no asi jo kuva vy ste ukecavaci - kdo jede? od MB a kdo z octavanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 cus jak svina zdar, jedeš v sobotu? hergot no vy me ale ukecavate - kvuli vam nikomu nic nesezenu na vanoce Nech to letos na jeziskoj ;-) On si s tim poradi ;-) no hele kde to tam presne najdu? - pro ty co to tam vubec neznaj..... No jedes na Mnich. Hradiste a pak smer na Mimon ... vccera sem zadal GPS souradnicena sjezd z te hlavni silnice a jeste mi je nikdo nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 koukám dnes slušná návštěvnost tak si dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Aha tak souradnice uz mam : 50°37'51.28"N,14°45'8.54"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) ... Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 kuva to to budu muset jeste umejt ale..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) ... Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 koukám dnes slušná návštěvnost tak si dáme No ta vlevo umi vic piv :-) A ta v pravo ma jine prednosti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 koukám dnes slušná návštěvnost tak si dáme cus ta napravo jde k nasemu stolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 kuva to to budu muset jeste umejt ale..... Hmmm to bych asi taky mohl mam to jaksi spinave ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 kuva to to budu muset jeste umejt ale..... to nedelej - ja mam auto jak sfinu spinave... tak at nejsem sama... cus budem dva spindirove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 No jedes na Mnich. Hradiste a pak smer na Mimon ... vccera sem zadal GPS souradnicena sjezd z te hlavni silnice a jeste mi je nikdo nenapsal. Před Mimoní přijedeš do vesnice Ploužnice /nebo tak nějak/ tak doleva, přijedeš k bývalým ruským panelákům, nyní rekonstruováno, tam rychle projet protože tam je dost tmavo díky složení obyvatelstva a když se dáš hned pod těma zrekonstruovanýma doleva tak přijedeš na letiště . Jinak je to letiště Hradčany a na mapách ho nejdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 koukám dnes slušná návštěvnost tak si dáme Já bych kdyžtak tu v pravo, jinak nechci.Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 kuva to to budu muset jeste umejt ale..... to nedelej - ja mam auto jak sfinu spinave... tak at nejsem sama... cus budem dva spindirove tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 No jedes na Mnich. Hradiste a pak smer na Mimon ... vccera sem zadal GPS souradnicena sjezd z te hlavni silnice a jeste mi je nikdo nenapsal. Před Mimoní přijedeš do vesnice Ploužnice /nebo tak nějak/ tak doleva, přijedeš k bývalým ruským panelákům, nyní rekonstruováno, tam rychle projet protože tam je dost tmavo díky složení obyvatelstva a když se dáš hned pod těma zrekonstruovanýma doleva tak přijedeš na letiště . Jinak je to letiště Hradčany a na mapách ho nejdeš nebo mi nahrajte po ceste kdo mate navi tu pani co mluvi z repraku a ja pojedu podle ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky