Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) ... Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 a ta mapa............ To bude vono ;-) a kdo tam tedy bude z octavanu? ty to tam mas za rohem co? Za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) ... Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? Já myslím, že to mám relativně nejblíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jde na me depka zatim cao panove... Kačko zkus tohle ,to pomůže ............... je mi na pri pohledu na zensky... Si DIFNAAAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 a ta mapa............ To bude vono ;-) a kdo tam tedy bude z octavanu? ty to tam mas za rohem co? Za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? ja od MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? Já myslím, že to mám relativně nejblíž taky od MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jde na me depka zatim cao panove... Kačko zkus tohle ,to pomůže ............... je mi na pri pohledu na zensky... tak to se diametrálně rozchází náš pohled......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Si DIFNAAAA jsem ženska a pri pohledu na blondynky hubeny mi vazne nedela dobre... TEREZA! LENKA! LUCKA! stací? Terezka Lucinka Lenicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? Já myslím, že to mám relativně nejblíž taky od MB Jezis tak to mas co by sutrem dohodil ... To mas temer povinnost tam prijet ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 no nic tak to vypada ze musim jit neco delat takze si jdu dat nejo k jidlu a jdu pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Ok,tak treba na ty Shellce v 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to se diametrálně rozchází náš pohled......... a viš že mě to nějak vůbec nevadí kdo nelízal nemiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? Já myslím, že to mám relativně nejblíž taky od MB Jezis tak to mas co by sutrem dohodil ... To mas temer povinnost tam prijet ;-) asi jo no ale fakt az po praci a dlouho tam vysedavat nebudu moct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 je mi na pri pohledu na zensky... tomu rozumím, já na chlapy taky nerad koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak kdyz pocitam lidi co by meli s octuli v sobotu prijet pokud bude pocasko tak se dostavam k cislu +- 8 ;-) Tak sem zvedavej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to se diametrálně rozchází náš pohled......... a viš že mě to nějak vůbec nevadí kdo nelízal nemiloval Moje slova pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? Já myslím, že to mám relativně nejblíž taky od MB jj, Kosmonosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 za rohem ?> Ja sem z JBC ... takze zas tak za rohem to faaakt nemam ... odkud si ty ? Já myslím, že to mám relativně nejblíž taky od MB Jezis tak to mas co by sutrem dohodil ... To mas temer povinnost tam prijet ;-) asi jo no ale fakt az po praci a dlouho tam vysedavat nebudu moct Tam neni na cem sedet takze fpohode ;-) Vsak tam nikdo asi nebude nejak pekelne dlouho ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Terezka Lucinka Lenicka Picky jsou to vsechny TRI! jedna vetsi kur*a nez druha a vezmeš je v sobotu sebou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky