baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 TADY to zas nejak houstne ... neni to zbytecny ??? to chce asi hustomer co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co to tu zas resite za sracky ? no to musis specifikovat koho se ptas, predchozich par stranek o tom opravdu je tak je nečti a máš to o tom to neni pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ou malinko jsem zaspal a koukam co jste toho sepsali...jj petre hold to mam moc vysoko ale mozna casem se vse zmeni... ted musim udelat technickou,rozvody a asi kotouce s deskama a do toho vanoce...hmm dekuju pekne ted jste musim vzit cernej intros tak ze toho je nejak moc Nechces neco investovat radsi do me :-) Nebo do meho auti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 TADY to zas nejak houstne ... neni to zbytecny ??? to chce asi hustomer co ty si neco hustil jirko? ja ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 na jakej spek?jaka omluva? si asi trosku delas prdelky ne? tedy Víťo takove nevybrane chovaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jiřik to ma na zimu pořešený, škarpa neškarpa , však víme ty si taky kus uda co na takové to domácí žvýkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jiřik to ma na zimu pořešený, škarpa neškarpa , však víme my uz vime vsechno bady, mame to tu vsechno precteny, mame ty svoje stenice, my nejsme blby nemyslete si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Nechces neco investovat radsi do me :-) Nebo do meho auti ;-) tak dnes vecer doraz na pivko a neco do tebe investuji...jinak do tveho auta fakt ne...vzdyt to jezdi na benzin...a to uz se za to vsichni stydej tak ze uz to radsi rovnou redej naftou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ou malinko jsem zaspal a koukam co jste toho sepsali...jj petre hold to mam moc vysoko ale mozna casem se vse zmeni... ted musim udelat technickou,rozvody a asi kotouce s deskama a do toho vanoce...hmm dekuju pekne ted jste musim vzit cernej intros tak ze toho je nejak moc to nebylo na normální vejšku podvozku, já ji mám taky, ale jen mě to na tý fotce zaujalo jak to klame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ty si neco hustil jirko?ja ne... nikdy...to bych si nedovolil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jiřik to ma na zimu pořešený, škarpa neškarpa , však víme my uz vime vsechno bady, mame to tu vsechno precteny, mame ty svoje stenice, my nejsme blby nemyslete si mě ještě chybí kapříci ........ ve vaně lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co to tu zas resite za sracky ? no to musis specifikovat koho se ptas, predchozich par stranek o tom opravdu je tak je nečti a máš to o tom to neni pane tak o čem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 na jakej spek?jaka omluva? si asi trosku delas prdelky ne? tedy Víťo takove nevybrane chovaní jo promin, ja sem tam asi nedal smajlika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jiřik to ma na zimu pořešený, škarpa neškarpa , však víme ty si taky kus uda co na takové to domácí žvýkání ses si jistej ze na zvykani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jiřik to ma na zimu pořešený, škarpa neškarpa , však víme my uz vime vsechno bady, mame to tu vsechno precteny, mame ty svoje stenice, my nejsme blby nemyslete si mě ještě chybí kapříci ........ ve vaně lol mas tam par jablek na kriz marta jo?jako vzdycky... a ne ze mi reknes ze jsou to penize jardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 na jakej spek?jaka omluva? si asi trosku delas prdelky ne? tedy Víťo takove nevybrane chovaní jo promin, ja sem tam asi nedal smajlika asi urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Co to tu zas resite za sracky ? no to musis specifikovat koho se ptas, predchozich par stranek o tom opravdu je tak je nečti a máš to o tom to neni pane tak o čem? ja myslel ze vis, ale tak asi ne... vice informaci muze byt na SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 mas tam par jablek na kriz marta jo?jako vzdycky...a ne ze mi reknes ze jsou to penize jardy jardy? to jsou moje penize ty woe, jakýho jardy ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 mas tam par jablek na kriz marta jo?jako vzdycky...a ne ze mi reknes ze jsou to penize jardy jardy? to jsou moje penize ty woe, jakýho jardy ???? to me vzdycky dokaze nasrat, ze jsou to penize jardy. ja tam dal 3 kila jablek a ty mi reknes ze jsou to penize jardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ses si jistej ze na zvykani bež žubu je to ply lepšejší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja myslel ze vis, ale tak asi ne...vice informaci muze byt na SZ eště mi žádná nepřišla a docela by mě to zajmalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ses si jistej ze na zvykani bež žubu je to ply lepšejší :D promin nemam zkusenosti...nemuzu posoudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 to me vzdycky dokaze nasrat, ze jsou to penize jardy. ja tam dal 3 kila jablek a ty mi reknes ze jsou to penize jardy tak to asi napíšu otevřený dopis politické straně KSČM Vážené sóóódružky a sóóódruzi Pííííííííííííííííííí*a pííííííííííííííí*a píííííííííííííí*a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak to asi napíšu otevřený dopis politické straně KSČMVážené sóóódružky a sóóódruzi Pííííííííííííííííííí*a pííííííííííííííí*a píííííííííííííí*a tak to je taky masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja myslel ze vis, ale tak asi ne...vice informaci muze byt na SZ eště mi žádná nepřišla a docela by mě to zajmalo psal sem ze muze byt cekal jsem na povel jdu ted do mesta, az se vratim domu napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky