Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ja myslel ze vis, ale tak asi ne...vice informaci muze byt na SZ eště mi žádná nepřišla a docela by mě to zajmalo psal sem ze muze byt cekal jsem na povel jdu ted do mesta, az se vratim domu napisu Já myslím,že to bylo k pochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 psal sem ze muze byt cekal jsem na poveljdu ted do mesta, az se vratim domu napisu hmm tak to bude asi Diplomka vs.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 psal sem ze muze byt cekal jsem na poveljdu ted do mesta, az se vratim domu napisu hmm tak to bude asi Diplomka vs.2 to nevadí, já si to rád přečtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A ja myslel ze se taky dozvim neco noveho :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak dnes opravdu zazivnej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 psal sem ze muze byt cekal jsem na poveljdu ted do mesta, az se vratim domu napisu hmm tak to bude asi Diplomka vs.2 pro diplomku si du tedko tak nestras jardo, to sou moje penize petr a michalf: hosi nevim co sice cekate ze ste na me nabrouseni ale budiz poslu vam obema svuj mensi otevreny dopis o zminovane problematice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak dnes opravdu zazivnej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak dnes opravdu zazivnej den copak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 petr a michalf: hosi nevim co sice cekate ze ste na me nabrouseni ale budiz poslu vam obema svuj mensi otevreny dopis o zminovane problematice nabroušenej nikdo není, jen nám to přišlo naprosto zbytečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 pro diplomku si du tedko tak nestras jardo, to sou moje penize petr a michalf: hosi nevim co sice cekate ze ste na me nabrouseni ale budiz poslu vam obema svuj mensi otevreny dopis o zminovane problematice tak to bude sama piiii*ca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 pro diplomku si du tedko tak nestras jardo, to sou moje penize petr a michalf: hosi nevim co sice cekate ze ste na me nabrouseni ale budiz poslu vam obema svuj mensi otevreny dopis o zminovane problematice tak to bude sama piiii*ca to nemůže když to bude otevřený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 to nemůže když to bude otevřený ja myslim ze muze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 psal sem ze muze byt cekal jsem na poveljdu ted do mesta, az se vratim domu napisu hmm tak to bude asi Diplomka vs.2 pro diplomku si du tedko tak nestras jardo, to sou moje penize petr a michalf: hosi nevim co sice cekate ze ste na me nabrouseni ale budiz poslu vam obema svuj mensi otevreny dopis o zminovane problematice Ja na Tebe nejsem ale vuuubec nabrousenej ;-) ... Me jen zarazi jak se tu urazite a navazite jeden do druheho bez pro me jakychkoliv znamych duvodu To je celkem smutny me pride, kdyz uz ste v jednom klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 to nemůže když to bude otevřený ja myslim ze muze no pak to bude taky o něčem svědčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 no pak to bude taky o něčem svědčit treba vo tom ze Víťa je lesba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jééé dorazil ježišek s dekorem palubky rs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jééé dorazil ježišek s dekorem palubky rs kua kam na to chodis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 jééé dorazil ježišek s dekorem palubky rs kua kam na to chodis tady lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 no pak to bude taky o něčem svědčit treba vo tom ze Víťa je lesba no to je vcelku jeho problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tady lol spis me zajima ten dekor nez exterier té děvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 no pak to bude taky o něčem svědčit treba vo tom ze Víťa je lesba no to je vcelku jeho problém tak to nepopíram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) jééé dorazil ježišek s dekorem palubky rs Dneska je asi nějakej ježíškovskej den. Mě dneska zase dorazilo toto. Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Na me sere :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Na me sere :-( na me taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Na me sere :-( Asi si napsal tomu nepravýmu . Já napsal Ježíškovi Cosbimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky